Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Baderomsmøbler komplett møbelpakke

( mengde produkter: 1 )

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler kan perfekt legge vekt på interiøret, takket være dem, får du et rent og estetisk bad. I vår nettbutikk mobler24 har vi et tilbud på baderomsmøbler i et moderne design. Det perfekte settet der du finner baderomskap med speil og skap. Å dekorere badet er en utfordring. På en liten overflate må du ha plass til på badmøbler, servant, dusj, toalett, vaskemaskin eller badekar. I tillegg tilbringer vi nesten to år på badet, og som 43% sier at badet er det eneste stedet hvor de kan være veldig alene. Nesten 39% av folk går på badet for å tenke.

Baderomsmøbler

Riktig utvalgte badmøbler vil gjøre rommet velorganisert. I tillegg kommer det lett å finne ting i. En familie bad trenger mer plass enn et gjestetoalett. Et pent innredet bad vil virke mer luksuriøst enn det rotete. Uansett hvor stort rommet ditt er.

Stående og hengende bademøbler

Frstående badersomsmøbler er en ideell løsning for å arrangere et rom som du kan endre når som helst, derfor vil baderomet aldri bli noe kjedelig. Imidlertid er hengende baderomsmøbler en enkel måte å komme til hver krok mens du rengjør gulvene.

Billige baderomsmøbler

Vi tilbyr moderne bademøbler til attraktive priser. Finn et sett med servantskapspeil eller høy og lav innlegg for hvert budsjett. I mobler24 nettbutikk finner du rimelige møbler av god kvalitet som varer i mange år.

Hvilke møbler for et lite bad ?

Badet er ofte det minste rommet, og det er derfor å spare plass er et viktig aspekt. Modulære og frittliggende badskap gir større fleksibilitet i design. Takket være dem, uansett om det er et smalt bad, lite eller stort, enkelt eller fullt av kroker og kroker, er våre møbler elegante og en løsning på badet ditt.

Hvit badmøbler er et fasjonabelt baderomsutstyr. Baderomsskap med høyglans er svært populære. Denne utførelsen reflekterer lys og forstørrer visuelt overflaten. Fasjonable farger av baderomsmøbler er wenge og sonoma eik, som tilhører typen av baderomsmøbler. Laget av laminert brett i trefargen, som reflekterer den naturlige strukturen og kornet, imiterer det naturlig tre. Baderomsmøbler Salg - finn den perfekte modellen med mobler24!

I tillegg, når du kjøper møbler fra oss, får du garanti for pålitelighet og holdbarhet av baderomsutstyr!

 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel