Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Speilskap til bad

( mengde produkter: 4 )
Bredde [cm]
Filter: farge

Hvorfor trenger du speilskap til bad ?

Baderomsskap med speil er et veldig praktisk element på badet ditt. Det er en kombinasjon av flere utstyr som er nødvendig for daglige pleiebehandlinger. Det speilvendte skapet fungerer som møbler, speil og ofte til og med belysning. Speilskap på badet er egnet som sted å oppbevare småtingene dine, speilfronten erstatter det tradisjonelle speilet, og stedet over servanten er godt brukt. Baderomsskap med speil har også dekorasjonsfunksjoner. Speilene og frontene gjenspeiler gjenstander og baderedekorasjoner. Du vil få en interessant effekt ved å plassere fototapeter på motsatt vegg. Hennes refleksjon i speilfronten vil visuelt forstørre badet og gjøre at arrangementet får en unik karakter.

Speilskap med lys eller funksjonell to i ett

Baderomsskap med speil forstørrer optisk små og smale rom. Baderomsskap som henger med et speil gir effekten av dybden spesielt i små rom. I speilet kan takvinduet reflektere, og da vil interiøret på badet se veldig stort ut. Det er mer lys i rommet da. Skap med speil for badet skaper en koselig atmosfære og hjelper deg med å få originale og stilige arrangementer. Innebygd belysning er en ekstra fordel for speilskapet på badet. Et bredt spekter av produkter fra baderomsskapet med speilkategori, lar deg optimal tilpasse produktet til dine egne behov og dimensjoner på badet.

Speilskap med lys og stikk i mobler24 sitt tilbud

I avdelingen av speilskap finner du møbler som vil fungere perfekt på badet ditt. Et baderomsskap med speil er et perfekt valg hvis du vil forstørre dette rommet. Valget av speilskap vil bli verdsatt av alle eiere av et lite bad, fordi når du henger et møbel over vasken, vil du kunne bruke speilet mens du har det nødvendige tilbehøret for hånden. Dette smale kabinettet har lett for alle sminkekosmetikk, barberingstilbehør, så vel som tannbørster, tannkrem og medisiner. Møblene kan også passe inn i større rom, fordi tilbudet inkluderer to eller tre-dørs skap, som også er en utmerket baderedekorasjon.

Speilskap med stikkontakt er en skikkelig hit

Det er også møbler utstyrt med belysning, slik at du ikke trenger å montere ekstra lamper og tak over speilet. Fra speilskapene i tilbudet vårt vil du velge en modell som tilfredsstiller dine forventninger. Du kan enkelt justere møblets utseende til rommets interiør. Vårt utvalg inkluderer speilskap av kjente merker av baderomsutstyr, for eksempel Bisk. Baderomsskap med speil og LED-belysning er et universelt produkt som har glasshyller og er ergonomisk i bruk. Et speilskap er et produkt som lar deg lagre forskjellige gjenstander samtidig og enkelt utføre ansiktsbehandlinger.

Speilskap bad med lys eller maksimal funksjonalitet

Speilskapet fungerer perfekt på badet ditt fordi det kombinerer to praktiske funksjoner - det skaper ekstra plass til oppbevaring av tilbehør til pleie og gir komfort når du bruker sminke eller fjerner ansiktshår. Produktet holdt i hvit farge presenterer seg universelt og elegant.

Speilskap til bad i forskjellige farger

Det hvite Bisk Kalipso-skapet har en tradisjonell rektangulær form, som vil passe til de fleste bad. Møblene er utstyrt med et speil som ikke bare lar deg se det på morgentoalettet, men også forstørrer interiøret visuelt. Skapet henger, noe som vil hjelpe deg å spare plass i et lite rom.

Speilskap baderom til lommen

Rumba speilskap er den perfekte løsningen for folk som ønsker å dekorere et bad i klassisk stil. Det presenterte produktet kombinerer to funksjoner - et hvitt skap laget av materialer som er motstandsdyktig mot ødeleggelse, vil romme alt nødvendig tilbehør, mens et speil som er plassert på døren vil lette den daglige pleieaktiviteten. Dette forslaget vil fungere spesielt i små bad.

Speilskap med lys og stikkontakt for Deg

Speilskap fra SH-serien er et flott alternativ for folk som leter etter moderne møbler til interiøret på badet. Det presenterte produktet er dedikert spesielt til kunder som har små bad. Det er verdt å ta hensyn til den elegante finishen på møblene, som lett kan tilpasses mange forskjellige romarrangementer - den grå kroppen er dekket med lakk, takket være hvilken helhet er preget av en elegant glød. Funksjonelle hyller vil tillate deg å lagre kosmetikk, rengjøringsprodukter og hjemmetekstiler.

Baderomsbelysning over speilskap en løsning for kvinner

Det speilvendte skapet med naturlig belysning vil bli brukt når du ordner og etterbehandler rom i leiligheten din - det vil være perfekt på badet. Kombinasjonen av møbler og speil sparer ikke bare plass i interiøret, men gir også komfortable forhold for ansiktspleie. 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel