Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Veggskap

( mengde produkter: 6 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Lite veggskap nøkkelen til et praktisk bad

Badet er et rom som skal ordnes på en praktisk og praktisk måte for deg, og samtidig elegant og estetisk. Det er viktig fordi rommet slutter å være et sted for hygieniske behandlinger, men det blir mer og mer brukt til hvile og avslapning. Hengende baderomsskap er en løsning som du estetisk ordner kosmetikk og små redskaper til hverdags personlig hygiene.

Når du dekorerer et bad, må du først tenke på møbler der du skjuler kosmetikk og annet baderomstilbehør. Dette er like viktig som å velge riktig servant, badekar eller dusj. Den beste løsningen på dette området vil være valget av de rette hengende skapene, der du kan lagre alt tilbehør på hverdagen på badet. Hengende baderomsskap passer perfekt i en liten plass.

Små veggskap i mobler24

Det brede utvalget av utstyr domineres av baderomsskap som henger med et speil. Dette er en veldig funksjonell løsning for deg, fordi du kan henge dem over kummen og på denne måten får du et speil uten å måtte bruke ekstra penger. Og å kjøpe et speil er en betydelig utgift hvis du velger et produkt av høy kvalitet. Hvis du bestemmer deg for skap som henger på badet, kan du optisk forstørre et lite rom.

Hengeskap til badet består ikke bare av hyller. I økende grad har hengende baderomskap skuffer som du kan fylle med kosmetikk. Hengende baderomsskap blir da ikke bare et funksjonelt objekt, men vil også gi badet ditt et originalt utseende. Hengende baderomsskap har en ubestridt fordel. Du kan bruke den til å lage det opprinnelige arrangementet på badet og fritt kombinere med andre møbler, inkludert stående skap.

Veggskap med glassdør

Bad uten hengende baderom oppfylles praktisk talt ikke. Hengende skap har plass til alle gjenstander, hygieneartikler, håndklær og småting som trengs hver dag. Disse inkluderer en hårføner og rettetang. I SH, takket være mengden design og interessant design av produktene som tilbys, finner du skap som matcher ethvert interiør.

Hengende baderomsskap er designet for å henge på veggen. Det tar ikke plass på gulvet, noe som er en fordel i tilfelle et lite interiør, så du har mer plass å administrere. I skapet ordner du badetilbehør. Noen av disse møblene er designet for å feste bena på dem og brukes som stående modeller.

Valget av møbler til baderomsfasiliteter bør være gjennomtenkt. Det er fra dem at funksjonaliteten og bekvemmeligheten ved bruk av hele rommet avhenger. Så velg skap som ikke vil ta opp all plassen, men la deg bruke det på best mulig måte. Derfor er den ideelle løsningen hengende skap - de begrenser ikke plassen på gulvet, så du har frihet til å bevege deg, og samtidig får du en romslig plass for håndklær og kosmetikk.

Baderomsskap i tilbudet vårt

Disse møblene er tilgjengelige i mange farger, mønstre og størrelser - du kan velge en en eller to dørmodell avhengig av dine behov, og også tilpasse den til leiligheten din. Du finner også hengende skuffer som er perfekte for oppbevaring av dine personlige ting og tilbehør til kroppen. De er preget av en solid ytelse, takket være at de beholder sine egenskaper og sitt attraktive utseende i mange år.

Du kan velge mellom skap som er opprettholdt i en klassisk, romantisk og moderne design. Hengeskap fra Romantic-serien er et elegant møbel laget av furu. Skapet er romslig og motstandsdyktig mot belastning. Flere lag med lakk beskytter den mot fuktighet. Bak glassfronten vil dekorative gjenstander og kosmetikk i elegante flasker se bra ut. Settet inkluderer tilbehør for enkel montering.

Active-skap i hvitt er et møbel designet for å henge på veggen på badet. Det vil tjene deg til å lagre kosmetikk, redskaper eller hygieneprodukter, og beskytte dem mot å bli våte eller støvede samtidig. Skapet opprettholdt i svart farge er preget av et moderne utseende, så det vil passe inn i interiører som er opprettholdt i en minimalistisk stil. Det er ergonomisk, og det er enkelt å komponere forskjellige sett med det.

Bali Grey  skap er et hengende element i en klassisk stil, designet for feste på badet. Det er en del av en møbelskolleksjon som kan brukes i et sett eller separat. Deres klassiske utseende vil passe inn i enhver interiørstilisering, både tradisjonell og moderne. Settet inneholder en liten pose med monteringselementer som gjør at skapets oppheng kjøres raskt og effektivt.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel