Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Barnebord og stoler

( mengde produkter: 3 )
Filter: farge

Barnebord og stoler - du finner den i SH!

Barnas bord er et uunnværlig element i alle barnas rom. De er vanligvis laget av massivt tre eller laminat. En perfekt løsning er arbeidsbord som vokser med barnet ditt og passer for både førskolebarn og studenter. Når som helst, kan du endre høyde på bordplaten fra 63 til 96 cm, og i noen tilfeller også hellingsvinkelen på pulten. Slike modeller lar deg sette skrivebordet direkte på barnets vekst. Bordene leveres i forskjellige størrelser, for eksempel 109 cm bred, justerbar høyde 63-96 cm og dybde 55 cm. Vekten på skrivebordet er ca. 16 kg. De er produsert i forskjellige farger. Tilbudet inkluderer også små bord for barn laget av massivt tre med en kapasitet på opptil 100 kg, som også er utstyrt med barnestoler. Bordflaten er 59 x 59 cm, høyde 55 cm. Barnas bord er svært slitesterk og kan også brukes i barnehager eller barnehaller. I Mobler 24 finner du ikke bare et bord eller et skrivebord, men du kan også utstyre et barnerom med høy stol. Bestil et sett barnebord med stoler og se hvor sjarmerende det vil se ut i barnerom. Barnebord Og Stoler - sjekk SH Tilbud!

Møbler som skal ligge i barneværelset bør ikke bare være hyggelige, men også funksjonelle og trygge. Med tanke på det ovennevnte, unngår vi i våre produkter fremspringende skruer, negler og skarpe, spisse horn og erstatter dem med avrundet, og ikke utgjør en trussel mot barnet.

Du finner Lima barnebord HER 

Rundt barnebord med gode materialer

For de yngste brukerne anbefaler vi rundebord - for sikkerhets skyld, prøver vi å redusere skarpe kanter i barnets miljø. For helsen til de minste brukerne av bord og stoler har vi sørget for at materialene, malingene og lakkene som brukes til produksjonen av dem, blir ledsaget av passende sikkerhetsgodkjenninger for leker. Alle produktene som er tilgjengelige i butikken vår, er utformet på en måte som tilfredsstiller smaken til selv de mest krevende kundene, og designet som brukes av oss, stimulerer barnas fantasi, fordi de små bare elsker dyr og fe temaer. Rundt Barnebord  4 deg! Velkommen!

Du finner Retro barnebord HER 

Barnebord ute - ettermiddagste i friluft

Bakgårdspiknik med teddybjørn er et godt alternativ for dataspill. Gi barnet ditt muligheten til å tilbringe en sunn tid ute - bestil en av våre værbestandige bord. Alle stoler og bord har etterbehandling i flere fargevalg, slik at de kan tilpasses interiøret, barnesex eller preferanser. Like viktig, hele settet av møbler var utstyrt med runde ben, som ikke forårsaker riper når de flyttes på gulvet.

Du finner B32 barnebord HER 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel