Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Tilbehør

( mengde produkter: 32 )
Dybde
Bredde
Høyde
Filter: farge
PRIS
-

Tapet barnerom eller glatte vegger?

Barnerom er en magisk verden full av monstre, prinsesser og farlige dinosaurer. Når du ser etter møbler til et barnerom, er det verdt å ta hensyn til barnas lidenskap for drager, pirater eller kaniner og prinsesser. Hvert barn har sin egen drømmeverden hvor vi finner tips til hvordan du kan utstyre et eventyrlig interiør i et rom. Veggklistremerker er den beste ideen for en rask metamorfose av et barnerom. Valget er enormt! For gutter vil vi finne mønstre i biler, dinosaurer eller superhelter, og for jenter vakre stjerner, blomster og kaniner. Hver smårolling vil finne et drømmemønster som vil gi en uvanlig atmosfære i rommet. I tillegg kan du henge plakater med favorittpersonen din fra eventyr eller alfabetet som er nyttig mens du lærer for en førskolebarn. Et av de mest nyttige tilbehøret på barnerommet vil være alle slags containere for leker.

Dekorasjoner - barnerom inspirasjon

Et barns rom er en stor glede og en kilde til stolthet - hvordan får du dem til å føle seg lykkelige og ha det bra på rommet ditt? Det er ikke vanskelig - bare noen få velvalgte tilbehør for å stille spørsmålet "Hvordan dekorere et barnerom?" Sluttet å drømme om natten.

Oppbevaring barnerom - smart organisering av barneplass

Fra basen, dvs. fra veggene. Farge barnerom er veldig viktig, og kontraster og mangfold av former i miljøet er spesielt viktige i de første leveårene. For vegger har du to alternativer - mal dem forsiktig i flere farger eller legg på en nøytral farge og heng dekorasjoner i form av bilder, klokker, speil, kranser og lys. Det andre alternativet er mer praktisk fordi det er enklere å endre dekorasjonen enn å male rommet når barnet blir lei interiøret eller når det vokser ut av det. Nylig hang fargerike bokstaver som viser barnets navn på veggen med fasjonabel dekorasjon til barnehagen og personalisering - i mange butikker kan du få dem til å bestille. Familiefotografier i fargerike rammer og gjenstander med interessante teksturer er også en god ide - de kan være figurer, sparegriser eller leker, som berøring vil være et eventyr for en barn. Hvis barnet ditt er redd for å sovne i mørket, kan du vurdere å kjøpe en roterende lampe - en projektor som når lysene er slukket, vil projisere stjerner i tak og vegger, og skape en koselig stemning. Den samme lampen om dagen ser interessant ut på nattbordet.

Inspirasjon barnerom fra Selly Home er ikke noe problem!

Dekorasjoner til tenåringsrommet kan være et problem, men bare hvis vi pålegger barnet vårt valg. Som kjent har ungdomstiden sine egne regler, så det er verdt å gi en redusert pris til en tenåring. I stedet for å bestemme hvordan rommet hans skal se ut, er det bedre å foreslå og tilby en løsning. Fargerike bilder er ikke den beste ideen - dempet grafikk eller plakater av bandene vil bli bedre mottatt. Ungdomsrommet er et bra sted å bli gal med materialene strukturer - håretgulvteppe barnerom, en myk sengeteppe kastet på sengen, forskjellige dekorative putevar og gardiner barnerom som vil beskytte solen fra lørdag morgen - alt dette vil bidra til å skape en koselig atmosfære og få en tenåring til å føle seg bra i et slikt dekorert interiør. På tenåringsrommet vil lamper og lamper også fungere, noe som kan skape en virkelig interessant innredning. Alt du trenger å gjøre er å velge passende hus til treverket som møblene er laget av. Disse i seg selv kan være et designertillegg - et originalt bord eller original lenestol vil helt sikkert bli misunnelse av kollegene.

Smakfulle dekorasjoner for interiør barnerom

Barnerommet kan ikke gå glipp av vakre dekorasjoner. For å dekorere barnerommet trenger vi plakater, dekorative, myke puter, nydelig sengetøy. Barnekaruseller og kranser som henges på hyller barnerom vil gi sjarm til det. Små prinsesser vil gjerne se i rommet sitt nyanser av rosa og blomstermønstre som kan dekorere for eksempel vegger eller tekstiler. Hva med  barnerom gutt ? Guttene elsker dyr, bil og fjerne reisetemaer ut i verdensrommet. Et barns rom er et sted der alle drømmene hans skal gå i oppfyllelse. Når du kjøper møbler og tilbehør til et barnerom, er det verdt å føle et øyeblikk som om vi var oss selv igjen og la fantasien løpe løpsk. La oss ordne dette stedet slik at smårollingen vår føler seg godt og trygt i det.

Lampe barnerom og andre dingser

Kurver, plaststammer eller kurvbeholdere vil bidra til å holde orden og lære hvordan du organiserer et sted fra en liten alder. Barns interiør kompletteres best av et fargerikt telt som passer i både et pastellrom og en hagefest i sommerhagen. Teepee kan tilpasses i form og farge som passer til dyne og sengetøy. I det jentete riket vil dekorere wallstickers barnerom med kaninbarber, og i stedet for et slott vil det være et pasteltelt fullt av puter og dukker. Over tid vil et barns rom trenge et komfortabelt skrivebord og møbler tilpasset for å lagre statister og læremidler. Det er verdt å utvikle litt plass til et korktavle eller kritttavle som vil stimulere barns kreativitet. På veggen kan du tenne alfabetet eller multiplikasjonstabellen i form av en morsom plakat som vil hjelpe deg å huske. Hva med lampe til barnerom ? Et viktig element er belysningen, som skal deles inn i lamper som trengs for lesing og læring, og taklampe barnerom der barnet skal ha det moro, bruke tid og svakt lys for å slappe av og sovne. Lamper kan velges i den form du ønsker. Lamper laget av tre ligner kaniner, hjerter og biler.

På barnets rom må det være et ly som gir rom for et villsvin av indianerne, en ball med små prinsesser eller et piratskip. Å sette et telt eller en teepee i et barnerom vil være en flott løsning, som vil være en vakker dekorasjon og en flott attraksjon for barn på samme tid. Hvis vi ordner myke puter i den, vil vi skape ekstra plass på barnets rom for hvile. Beholdere for leker vil også være nyttige, noe som vil tillate å holde orden på barnets rom uten mye krefter. Når det gjelder bestilling, vil riktig valgte møbler også komme til nytte. Kommode eller hyller vil lette rengjøring og stabling av pyntegjenstander.

Barnerommet er også et sted for hvile. La oss ta vare på babyens komfortable søvn og sette en sjarmerende lampe på rommet hans som vil gi et varmt, svakt lys. Takket være denne dekorasjonen, vil barnet føle seg vel og trygg på rommet sitt også om natten. For dette må vi velge vakkert sengetøy i et favorittmønster, og vi fester dekorative klistremerker på veggene. Disse enkle behandlingene vil gjøre barnets rom til en virkelig oase som vil gi ham ro og avslapning etter en dag med lek i barnehagen eller etter en lang tur. La småbarna føle oss best på rommet sitt, la ham velge noen møbler og dekorasjoner. Tross alt er barnets rom et magisk sted hvor smårolling drømmer om sine planer og drømmer.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel