Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

BELYSNING

( mengde produkter: 218 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Design belysning - magi av lys og skygge

mobler24 er en butikk med designer lamper annet enn alle. Vi er inspirert av den siste epoken der arbeidet med menneskelige hender var det viktigste og verdsatt. Hvert objekt ble håndlaget og hadde sin egen sjel som han mottok under etableringsprosessen. Takket være dette tok det en unik karakter og oppfylte ikke bare en funksjonell funksjon - tvert imot - var et objekt laget av hånden av en håndverkere nødt til å nyte øyet selv. Denne merverdien er noe vi ønsker å overføre til våre produkter.

Lamper nettbutikk - hva inspirerer oss?

Opprinnelig inspirert av Thomas Edison - vi ble forelsket i enkelheten til sin første lyspære. Selv om det ikke var han som oppfunnet lyspæren, var hans patent fra over 100 år siden nærmest hva de neste årene regjerte i alle hjem verden rundt - vanlige kulstofpærer. Magien av disse pærene går ikke vekk og er verdsatt til denne dagen. Ved å kjøpe - lamper på nett kan du finne den perfekte lampen for ditt interiør. Design Belysning – sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Lampens hjerte er en lyspære, men hele designlampen består av flere viktige elementer.

Belysning design praktiske tips

Først av alt, kabler. Nå trenger du ikke å gjemme dem. Finnes i 60 farger og design, passer de inn i ethvert interiør. Alle fargede flettet linjer tilbys av mobler24 nettbutikk er produsert i Norge. Sammen med fargerike kabler, tilbyr vi ulike tilbehør som trengs for arrangementer med kabel i hovedrollen. Et eksempel kan være kabelholdere, tilgjengelig i flere farger, takket være at vi kan legge kabler på både vegger og tak, og skaper en ideell kraftskinne rett fra loftet eller intrikate former. Valget er ditt. Kreativ Belysning - finn den perfekte modellen med mobler24!

Tilbudet til vår lampebutikk

Pæren er skrudd inn i rammen. De i butikken med mobler24 design lamper, er det et stort utvalg. Flere typer loft, keramikk og bakelittrammer, men hovedsakelig 2 typer rammer produsert av mobler24. Disse er unike design som passer til mange typer lamper. Alt er tilgjengelig i mange farger, alt ser bra ut og passer fremfor alt med de dekorative pærene som er tilgjengelige i butikken med designlamper mobler24.

Kule lamper til en god pris

Den andre siden av vår designer lampe er headlining. Også her har vi noe å være stolt av. Selvfølgelig har vi standard plast soffits i vårt tilbud, tilgjengelig i flere farger. Men det vi er stolte av, er våre originale ståltak soffits, tilgjengelig i flere former og hull. Ved å velge hodelyggen med mange åpninger, kan vi lage lamper med mange pærer, som i kombinasjon med mange tilgjengelige dekorative pærer, rammer, fargerike kabler og topplinjer gir oss flere millioner kombinasjoner av unike designerlamper.

Belysning stue og andre rom

Planlegger du å bygge et hus, renovere leiligheten din, eller kanskje du bare vil endre noe? I vår butikk finner du de riktige lamper og belysning for ethvert interiør

Riktig valgt lys øker livskvaliteten - takket være passende lamper vil du føle deg bedre i dine egne fire vegger. Lyset skaper en vakker atmosfære - for trivsel, avslapning og arbeid. Riktig valgt lampe vil gi rommet et tegn og skape en unik atmosfære i den. Velvalgte lyspærer beskytter øynene mot rask tretthet og økt komfort. Med lamper fra nettbutikken mobler24 kan du dekorere ditt eget hjem humørøs og kreativt.

Moderne taklamper 4 grader

Lamper, lysarmaturer og pærer i et stort utvalg

I en klart organisert butikk med lamper, er kjøpene dine raske, rimelige, trygge og komfortable.

Produkter i vårt tilbud:

Når du handler hos mobler24, kan du bruke rabattkoder som vi har utarbeidet for deg

Våre ansatte prøver å møte alle våre kunders ønsker. Vi vil gjerne svare på dine spørsmål. For å gjøre dette, ta kontakt med vår kundeserviceavdeling. Vi venter på dine henvendelser!

 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel