Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Bordlamper

( mengde produkter: 10 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Bordlamper som et must-ha i soverommet

Nattlys er nyttige i lengre tid før du går i dvale, for å fullføre lesing eller gjøre andre aktiviteter. Derfor er det så viktig at de kombinerer funksjonalitet med høye estetiske verdier - til slutt er de et viktig element i arrangementet. Vi anbefaler deg å velge belysning for soverommet, og vi viser ferdig inspirasjon i fotogallerier. Bordlamper klassiske og moderne alternativer - noe kul for alle!

Å velge riktig nattlampe er en ekte utfordring. Det er verdt å gjøre det med stor forsiktighet, spesielt hvis du velger to lamper for et ekteskapsbed. De skal "jobbe" på en slik måte at de ikke vil antennes den andre personen, som samtidig kan for eksempel sovne. Det er derfor ulike justerbare lamper fungerer bra - spesielt de som er plassert på et skap eller nattbord, samt sconces eller gulvmodeller. Bordlamper i sølv har vært en sterk trend som varer i flere år og får flere og flere tilhengere. Lamper som henger i nattens rolle, blir også en mer populær løsning. La oss sørge for at de bare lyser opp halvparten av sengen. Bordlamper På Nett - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Nattlamper: lamper på nattbord eller gulvlamper

Sengbelysningen på nattbordene er den mest populære soverommet.

Billige bordlamper er vanligvis utstyrt med nyanser, hvor lyset bare kommer ut på bunnen eller på toppen og bunnen, det er mykt og spredt, og viktigst er det ikke skinner i personens øyne andre siden av sengen. Er du bekymret for at en liten lampe ikke vil produsere nok lys? Ikke noe problem, kjøp store bordlamper med justerbar lyskraft. I disse modellene er bordlamper lampehuset vanligvis laget av tykkere materiale. I moderne stil er interiør også populære gulvlamper, med justerbare armer (eller tegning modeller i XXL-versjonen), plassert ved siden av sengen. Et stort utvalg av armer og evnen til å sette dem riktig er de store fordelene ved slike lamper. De er derfor en praktisk måte å lyse på sengen, og egentlig bare den delen hvor lys vil være nødvendig. Små bordlamper valgt av eierne av små soverom kan også gi en tilstrekkelig dose lys - spørsmålet om å velge riktig lyspære. Som regel opprettholdes de i skandinavisk, økonomisk stil, med harmoni og minimalisme - moderne bordlamper som passer nesten alle interiør. Bordlamper Design - finn den perfekte modellen med mobler24!

Belysning i soverommet, spesielt allerede inkludert, skaper et klima og er et viktig element i innredningen. Kule bordlamper baller bør ikke gi sterkt lys, men myk, med en varmere farge - som solnedgangen. Takket være det kan vi ha en god stund mens du leser, og samtidig vil vi ikke våkne for mye. Store flotte bordlamper godt tilpasset interiøret kan helt endre dem. Vi anbefaler delikate, dype farger av lamper. I deres form kan du gå litt gal, spesielt hvis soverommet dekor er tonet ned. Hvis vi bestemmer oss for mønstrede lamper, la vi se etter at de har elementer til felles med annet tilbehør i rommet - hovedsakelig tekstiler. Hvor er den enkleste måten å finne den? Bordlamper nettbutikk selvfølgelig. På mobler24 får du sikkert drømmemodellen din. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel