Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Utelamper

( mengde produkter: 6 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hvordan velger du en utendørs lampe?

Foran et privat hus eller industri- eller produksjonsanlegg er det nødvendig å gi tilstrekkelig utendørs belysning. Hvilken utelamper vegg bør du velge å gjøre oppkjørselen og inngangen til huset godt opplyst etter mørkets skyld?

Utendørslamper kan dukke opp i ulike former, og deres oppgave er å skape riktig belysning rundt huset eller kontorbygningen. Armaturer kan plasseres på forskjellige steder, inkludert:

- i overflaten,

- på stolper - den såkalte utelamper stolpe,

- på trappen,

- ved inngangen og inngangen

- utelamper tak.

Deres største fordel er at de gir utvendig belysning, men i praksis tar de ikke opp plass i det hele tatt og hindrer ikke bevegelse. De kan brukes overalt, og ofte er de utelamper led eller lys med solceller. Dette sikrer langvarig drift med samtidig lav energibehov. De kan brukes til å belyse fasaden til bygningen. Utelamper Led - finn den perfekte modellen med mobler24!

Armaturer opp til moderne utelamper på piler kan plasseres langs passasjen eller passasjen på samme måte som på flybanen eller på veien. De kan utstyres med nyanser, selv om de ikke er nødvendige eller anbefales av fagfolk. Bruken av lampeskjermer fører til at en stor del av lyset er unødvendig rettet oppover.

Utelamper tak

Hagebelysning fra vårt tilbud er laget av rustfritt materiale og ugunstige værforhold. Takket være de løsningene vi bruker, henger eller stående hage lamper forbruker små mengder elektrisitet og er derfor svært energieffektive. Bevegelsesdetektorer eller bruk av LED-pærer gjør den tilbudte belysningen mye billigere enn tradisjonelle hagerelamper.

Den hengende hagen lampen som er tilgjengelig i tilbudet, kan ikke bare installeres i lukkede lysthus eller under garasjeplassen, men også på åpne terrasser. Lampene som henger på terrassen, kan også erstatte den innebygde armaturen, som gjør at du kan forme din egen belysningsløsning. Moderne Utelamper - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Og kanskje utelamper stående?

Velvalgt belysning er ikke bare praktisk, men også visuelle fordeler. Ekstern stående lamper hjelper til med å bygge et humør, noe som gjør området vennlig etter mørkets mørkhet. Vårt kompetente team hjelper deg med å velge den beste løsningen.

Smart hjem - utelamper med skumringsrele

En moderne hage bruker fasilitetene som moderne belysning og vanningsanlegg skaper. Oppdag mulighetene for å belysning hagen, terrassen og eiendommen. Spar plantene i hagen økonomisk og enkelt. I vårt sortiment har vi lamper utstyrt med infrarød bevegelsesføler eller skumføler, takket være at lampene slås på bare når det allerede er mørkt ute.

Klassiske utelamper

I vårt tilbud finner du også klassiske modeller av eksterne lamper for folk som savner gammel god provençalsk belysning. Lamper på stolper eller de atmosfæriske hengende lanternene som har erobret tommel i årevis - du finner alle disse modellene i mobler24. Sett inn inngangen til huset i billige utelamper og se hvordan det vil forandre din plass!

 

pixel