Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Vegglamper

( mengde produkter: 35 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Vegglampe - Hvordan velge? Hva er det beste?

Hvis du vil bruke delikat, behagelig og litt dimmet veggbelysning, bør du velge attraktive vegglamper, som er forskjellige når det gjelder utseende, generert lys og attraktivt tilbehør. Vegglamper belysning gjør det mulig å kjøpe produkter skreddersydd spesielt for et bestemt interiør.

Hva er en vegglampe? Vegglamper design

Når vi snakker i enkelt språk, er det en lampe som vi vanligvis monterer på veggen, selv om det også står stående modeller. Når de først ble brukt til å belyse pulten eller arbeidsområdet, tok de små former. For tiden har fine vegglamper utviklet seg så mye at de mer og mer ligner vanlige hengelamper.

Lyset som kommer ut bak vegglampene er veldig delikat. De er derfor veldig hyggelige og er ideelle for daglig bruk. De brukes på flere måter - de kan fungere som ekstra eller dekorativ belysning, de brukes ofte også på steder der det ikke er plass til store lamper. Kule vegglamper kan skape en unik atmosfære.

Man kan ikke glemme retningslysfunksjonen - over en seng, et speil, et skrivebord eller en kjøkkenkiosk. Valget av individuelle løsninger avhenger hovedsakelig av deres størrelse, materialene som brukes, hvilken type lys som genereres og potensielle applikasjoner. Ved å ta hensyn til alle disse aspektene, er vi i stand til å liste flere typer vegglamper. Vegglamper Design - finn den perfekte modellen med mobler24!

Baderomsvegglampe

I dette rommet fungerer vegglampen som en ekstra belysning som oftest monteres direkte ved speilet. Takket være det har vi det riktige lyset under morgentoilet. Vanligvis kan deres design beskrives som moderne vegglamper - de har en enkel form og de passer

Ved vertikal speil er det verdt å velge to lamper som vi monterer på begge sider. Over det horisontale speilet kan vi imidlertid henge en lang veggsconce, som har flere lyskilder (helst fire til seks). Sconce over speilet trenger ikke å generere et spesielt sterkt lys - faktisk er pærer med en kapasitet på rundt 15-19W nok for oss. Når det gjelder lysets farge, anbefales det varmt hvitt.

Vegglampe for soverommet

I dette tilfellet spiller sconces oftest rollen som en smakfull sengelampe, som vi monterer rett ved siden av sengen. Hvilken leselampe vil vise seg best? I dette tilfellet bør vi kjøpe en lampe med åpen lampeskjerm, helst rettet ned eller til siden (avhengig av hvor vegglampen skal henges), slik at lyset faller direkte på boken eller avisen. Kraften til pæren er også viktig - den skal oscillere minst innen 40W. Vegglamper Belysning - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Vegglamper stue

Det er et bestemt rom hvor riktig belysning av belysning er viktigere enn bruksfunksjonene. Derfor kan vi dristig erstatte vegglamper med taklamper. Bruken av vegglampe i en smal stue vil også gjøre det optisk utvide.

En universell dekorasjon av veggene dine

Vegglamper kan plasseres i et hvilket som helst rom, for eksempel kjøkken vegglamper kan være et annet eksempel for å skape et unikt klima. Betraktelig mindre valgt for moderne kjøkken, er det stadig valgt for de i vintage stil, den såkalte retro vegglamper . mobler24 - velkommen!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel