Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Belysning

( mengde produkter: 13 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hvordan velge riktig Belysning gang?

Gangbelysning avhenger av mange faktorer, enten det er et lite rom eller en lang korridor, hvor vi på vegger kan f. eks. Henge sconces - gallerier som belyser våre bilder eller malerier. Vi tilbyr deg en moderne lampe gang som perfekt belyser speilet, så vel som andre veggdekorasjoner. Sconces vil bevise seg i lange og smale korridorer. Du kan også satse på belysning med bevegelsessensor - tak lys som vil slå på når du oppdager bevegelse, for eksempel når vi står opp om natten og går ned i hallen til kjøkkenet for å drikke litt vann. Hvis du har en lang gang eller en trapp i hjemmet ditt, må du huske om flere brytere som lar deg slå på og av lyset fra forskjellige steder, for eksempel i bunnen og toppen av trappen eller i begynnelsen og slutten av korridoren. Belysning Gang – sjekk ut mobler24-tilbudet!

Belysning i gang

I de fleste hus, leiligheter, men ofte også i kontorer, er korridorene ganske små. De krever vanligvis ikke for mye lys, men de må blande seg godt med innredningen av resten av leiligheten. Små og ekstremt effektive er moderne sconces, taklamper og attraktive kammer som vil spare plass.

Belysning til gang

Lamper til hall og korridor bør justeres på en slik måte at de er så funksjonelle og klimatiske som mulig samtidig. Moderne takter, klassiske vegglamper eller flate taklamper vil være flotte i denne rollen, og skape en koselig atmosfære i hallen takket være varmt lys. Belysning I Gang - finn den perfekte modellen med mobler24!

Komponere riktig belysning entre

Det vanskeligste, men ekstremt viktige elementet i valget av belysning er dets dyktige innlemmelse i de andre elementene i arrangementet. Med tanke på de ulike smakene til våre kunder, tilbyr vi lamper for korridoren og gangen både i en moderne, minimalistisk og industriell versjon, så vel som i en mer klassisk versjon.

Lamper til gang på internett

For å imøtekomme våre kunders forventninger, gjør vi vårt ytterste for å sikre at hall- og korridorpærer vi foreslår er produkter fra de beste produsentene og materialer av høyeste kvalitet. Den robuste designen garanterer sikker og tilfredsstillende bruk i mange lange år.

 

pixel