Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Plafond

( mengde produkter: 3 )
Filter: farge

Takpendel glass SH på gangen

Organiseringen av hallbelysningen kan noen ganger friste oss med muligheten til å velge den billigste og enkleste takarmaturen. Vi tror da at ingen i korridoren tilbringer mye tid, så i den store mengden av utgifter knyttet til å arrangere en leilighet, synes dette avviket fra stilen til de gjenværende rommene å være berettiget. Slike kriterier for valg av belysning for hallen reflekteres imidlertid til skade for presentasjonen av leiligheten, derfor er det verdt å velge taket for å ta hensyn til naturen til leiligheten som helhet.

Takplafond led

Det viktigste er å sørge for at takene i hallen samsvarer med resten av leiligheten og husbelysningen. Shopping i butikken vår med belysning betyr heldigvis at vi kan bruke virkelig rimelige penger til dette formål. Våre tak i gangener preget av høy kvalitet, solid håndverk og upåklagelig stil. Som vi flere ganger har lagt vekt på, fortjener også gangen din elegant lys og italienske taklamper, som er helt vakre og gir leiligheten den rette stilen. Det er virkelig verdt å velge en ramme som i tillegg skaper gangen. Vi vil også spesielt anbefale rektangulære takfliser egnet for interiør med en mer moderne karakter. Plafond Gang – finn den perfekte modellen med mobler24!

Taklampe plafond

Kledder brukes i økende grad i private hjem og offentlige lokaler, for eksempel kjøpesentre, butikker og kontorer. Kafeer er også ideelle på steder der det er økt fuktighet, det er i toaletter, bad eller svømmebassenger. Enkel montering og brukskomfort betyr at for øyeblikket kammer og kasser velges mye oftere enn vanlige lysekroner og lamper. Uansett om vi velger klassiske eller moderne kammer, vil valget alltid være en praktisk løsning i ethvert interiør. Vår butikk tilbyr originale takter som kan monteres både på taket og på veggene. De kan være både hovedkilden til lys og dekorativt lys. Innovative mønstre og mønstre vil gjøre våre tak perfekt til enhver innredning og rom.

Taklys i korridoren din

Taklamper i klassisk / antikk stil gjør at du kan integrere i ditt eget interiørlys med en spesiell sjarm. Samtidig har formålet med lamper i antikkstil ingen grenser. Uansett om de er i stue, soverom, spisestue eller som et attraktivt element ved inngangen, er disse taklamper i klassisk eller antik stil tilgjengelig i mange design som oppfyller alle ønsker, når det gjelder stil og design. Stor Plafond - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Led lamper tak

Rene former blander med den antikke stilen, og lekfull design med et klassisk utseende. Taklamper i antik stil kan brukes i både høye og lave rom. I små rom er antikke taklamper montert i en elegant flat design sjarmerende og gir en sublime atmosfære.

Pendel lampe

Takket være materialer av høyeste kvalitet som gamle messing, melke glass, scavo glass eller håndmalt glass i demperte farger, møter antikke stil taklamper hvert individuelt og stilistisk ønske. Dette opplyste rommet er vist i et nytt lys i tradisjonell stil. Atmosfæren i leiligheten er attraktiv og samtidig eksklusiv.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel