Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Spotter

( mengde produkter: 11 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Led spotskinne

Først var det - en taklampe ... Vanligvis, etter at vi flyttet til en ny leilighet helt i begynnelsen, trenger vi en taklampe i hvert rom. Det er viktig å gi grunnleggende lysstyrke. Så er det en lampe som står ved sofaen og en bordlampekommode. Billige spotter – sjekk ut mobler24-tilbudet!  Endelig dekorative belysning som gir rommene stilige aksenter.

Takskinne til gangen din

Armaturer oppsiktsvekkende i taket av både moderne og tradisjonelle rom. De legger vekt på betydningen av belysning ved å skape plass. Ved å velge passende armaturer og lyskilder får vi humør til å tilbringe en rolig tid i et opplyst rom, eller få et stimulerende lys. Moderne Belysning - finn den perfekte modellen med mobler24!

Spotskinne tak

Ved å bruke bevegelige armaturer med passende spotlyskilde legger vi vekten på det opplyste objektet, som kan være et bilde, en skulptur, en arbeidsplass ... Ved hjelp av armaturer sammen med en vidvinkel lyskilde, får vi en komplett rombelysning i en liten avstand fra armaturet.

Spot lampe

Armaturene er tilgjengelige i mange typer og gir mulighet for et passende belysningsarrangement. Runde, firkantede, bevegelige, faste, hermetiske og overflatemonterte beslag er tilgjengelige.

Produktene vi tilbyr, vil sikkert tilfredsstille din smak med kvalitet og pålitelighet.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel