Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skoskap & skobenk

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Skobenk perfekt for deg

En benk med en oppbevaringsboks er ofte et glemt møbel. Det regnes ikke som et viktig element som en sofaspisebord eller skap, men du vil finne at den har sine fordeler. mobler24 har et bredt utvalg av sko skap med lagringsplass. Disse benkene åpnes oftest ved å løfte dekselet, men de kan også utstyres med en rekke skuffer. Hvis du har små barn, ser du ikke de spredte skoene. Skooppbevaring i korridoren er den perfekte løsningen på dette problemet. Du kan bruke den til å lagre sko, og barna dine vil ikke ha problemer med å finne favorittparet om morgenen. Sko oppbevaring for lagring kan også plasseres i stuen og brukes som lekeboks. En slik benk vil også sjekke ikke bare for å lagre dine barns ting, du kan lagre puter, sengetøy og andre ting som du ikke vil ha på toppen for øyeblikket. Billig Skoskap -  finn den perfekte modellen med mobler24!

Entremøbler benk

På mobler24 finner du mange praktiske kasser og benker for å lagre ting. Det er godt å tenke på hva du vil beholde i din nye benk før du kjøper. En benk med et deksel gir vanligvis mer plass enn en versjon med skuffer. Denne modellen er bredere og har ryggstøtte. Entre benk har vanligvis en rustikk karakter, men de ser også bra ut i et moderne interiørSkobenk For Deg - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Hvis du trenger mye lagringsplass, er set benk til gang med et sted i midten et godt valg. Det kan for eksempel inneholde to benker og en puff, som i tillegg til lagringsfunksjonen også fungerer som en fotstøtte.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel