Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skoskap

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Smalt skoskap - hvorfor er det verdt det?

Passende lagring av sko påvirker deres utseende, forhindrer misfarvning og deformasjon. Du forlenger levetiden og bestiller hallen takket være skoskapene. mobler24 Store tilbyr over 250 modeller av dette praktiske møbelet! Vi er en polsk og bevist produsent av skap og skoskap. Skoskåp Design - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Skoskap med speil

Vi tilbyr mange typer møbler for å lagre sko, for eksempel: skoskap med et sete, svivelskap. Store garderober for mer enn 30 par sko, for større foyer og skap. Skapene gir funksjonalitet til interiøret og ledig plass i hjemmet ditt.

Sko er vanligvis lagret i anterooms. Gangen er det første rommet i huset som du og dine gjester ser rett etter å ha krysset døren. Det ville være verdt det å være pent og estetisk, så vel som funksjonelt. Skoskap Med Dør - finn den perfekte modellen med mobler24!

Et skoskap er et uunnværlig element i hver gang, uavhengig av størrelsen. Tilrettelegger vedlikeholdsordre, beskytter sko mot skade, og presenteres vakkert. I tillegg tjener skoskapet med setet dess funksjonalitet når du setter inn fottøy. Skoskap svart er perfekt for lyse rom - husk - kontrast er alltid en fasjonabel idé!

Vi tilbyr deg et ekstremt bredt utvalg av skoskaper til hallen eller garderoben, som ikke bare vil berike interiøret med hensyn til praktisk, men også bilde.

Møbelforretningen tilbyr praktiske skoskap med mange skuffer, samt en dør med klassisk design, uvanlig design og moderne løsninger. De jobber bra i forskjellige arrangementer av gangen, og komponerer med andre elementer. Ta hensyn til kjøp av et litt dyrere, men også et fint skap i mange år - for eksempel skoskap eik som kombinerer med nesten alle farger for å skape et fasjonabelt interiør.

Tatt i betraktning at gangene vanligvis er preget av liten størrelse og dermed er vanskeligere å fungere og effektive, bør enheten være godt gjennomtenkt. Vi prøver vanligvis å bruke dette lille, transitive rommet til det maksimale både når det gjelder lagring og bekvemmeligheten av aktiviteter knyttet til å forlate huset. I tillegg til kleshengere, kroker eller hyller er et viktig møbel i gangeet skoskap. Nylig er ställ skoskåp populære - vanligvis brukt i moderne interiør.

Lagring av skoene dine er, til tross for skinn, et viktig problem, fordi det er veldig enkelt å ødelegge dem. Uncluttered og løst stående sko ser stygt ut, i tillegg kan de ripe, bøye eller permanent bli skitten. Det er verdt å velge et skoskap som ikke bare vil imøtekomme det nødvendige antall sko, men vil også bli vakkert presentert og berikke interiøret. Skoskap hvit fra mobler24 er et praktisk møbel for hallen som perfekt oppfyller disse forventningene.

Skoskap til hallen skal være behagelig å bruke. Vanligvis når vi forbereder oss til å forlate huset, har vi travelt og ikke vil bruke ekstra tid på å forberede seg, søker etter et favoritt par sko eller nøkler. Måten å åpne svart skoskap er viktig, fordi det gjør det lettere å finne det nødvendige fottøyet.

På mobler24 har vi laget et bredt spekter av skoskap i forskjellige størrelser, skreddersydd for kundenes behov. I tillegg er det mulig å bestille skoskap i størrelse. For dette formålet, ta kontakt med våre nyttige konsulenter. Finn ut hvordan stort skoskap kan forandre korridoren din!

De mest ettertraktede varianter av skoskap når det gjelder bredde er:

 • skoskap med sete 120 cm
 • Skoskapets bredde 55 cm
 • Skoskapets bredde 45 cm
 • Skoskapets bredde 90 cm
 • Skoskap 30 cm bredt
 • Skoskapets bredde 50 cm
 • Skoskapets bredde 60 cm

Dybden på skoskapene er dominert av:

 • Skoskap 20 cm dyp
 • Skoskap, 30 cm dyp
 • Skoskap 35 cm dyp
 • Skoskap 40 cm dyp

Avhengig av modellen kan skapdørene skyve, vippe, glide eller tradisjonelt åpnes til siden. Moderne skoskap kan ha et skjult oppbevaringsrom for lagring av små gjenstander eller åpne hyller hvor skoene blir utsatt. Jo større batch i skapet er, desto lettere blir det å sette inn og ta av fottøyet. Dybden på skapet er også viktig. Hvis det er for grunt, kan det være vanskelig å lagre større eller høye sko. Høyt skoskap er også en ofte valgt modell - hovedsakelig på grunn av deres ekstra benkfunksjon - vi trenger ikke å trene squats når vi ønsker å knytte sko;)

Et skoskap, akkurat som alle møbler, skal passe innvendig, ellers vil det bite med ordningen i stedet for å komplementere det. Møbelprodusenter tilbyr mange forskjellige modeller, takket være at alle sikkert vil finne et skap som er ideelt for deres behov og interiør. De mest populære er tradisjonelle skoskap, men i midten med spesielle, grunne rom.

Blant skoskapene med et sete, er det ofte ettertraktede skap med et quiltet sete, som i tillegg til brukervennligheten er preget av attraktiv design. Et ideelt skoskap med et sete bør kombinere disse to funksjonene, bli en hybrid av både en funksjonell og vakkert presentert møbler. Til slutt er denne gangen det første rommet vi ser etter å ha kommet inn i leiligheten.

Skoskabene med setet er også perfekte. De oppfyller to funksjoner og ser samtidig imponerende ut, og har en litt mer universell stil. For små og vanskelige interiører er det verdt å velge lyse skoskap som de ikke vil overvelde rommet. Men i store foyer og store lobbyer, vil begge skoskapene med sete- og møbelsett fungere bra.

Mange modeller av skap har ikke bare muligheten til å skjule og segregere sko. Et spesielt sted i denne underkategorien er opptatt av skoskap med skuff. Moderne skoskap er også utstyrt med hyller eller skuffer for lagring av hatter, hansker, tøfler og paraplyer.

Andre er knyttet til klærne og takket være at de skaper et effektivt og samtidig svært funksjonelt møbelsett. Skoskapene med setet er spesielt praktiske, noe som gjør at du kan sette på og ta av skoene dine i behagelige forhold.

Boareal, i tillegg til sin visuelle appell, i samsvar med den enkelte smaken av eierne, bør også preges av det praktiske utformingen av bruken av rom og tilveiebringelse av dem med passende utstyr, slik at det blir mulig å gjennomføre det. Billig skoskap vil sikkert forenkle deg moderne hjemmøbler!

Tilsynelatende ubetydelig gang, spiller en svært viktig rolle i dette området, fordi den dekker de ytre dekslene og etterlater skoene, utveksler dem for behagelig fottøy. Tilstrekkelig lagring av sko sikrer at rommet er ryddig og skoene ordentlig sortert etter hyppigheten av bruk av dem.

Utmerket for dette formålet er billige skoskap, som ved siden av det praktiske de gir, også utgjør et viktig visuelt element i arrangementet, forutsatt at de er riktig tilpasset hele hallenes innvendige stil. Det er verdt å velge skap som tilhører det samme settet som de andre elementene i utstyret, eller å matche dem når det gjelder farge og type materiale.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel