Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hagehusker

( mengde produkter: 1 )

Den beste avslapping - hagehuske

Når sommeren kommer, er det ikke så hyggelig som å være ute. En slik sving som på lekeplassen og slike hagemøbler som hagehuske er en god ide. En slik enhet muliggjør en veldig god avslapning i din egen hage, for en lur eller for lange chatter om kveldene. Hagemøbler utstyrt med sving gjør det beste settet. huske til barn er en flott underholdning. Barn vil gjerne bruke tid på gården enn hjemme! Sjekk ut alle våre terrassemøbler.

Hagemøbler felleskjøpet

Hagehuske fra metall er en konstruksjon med høy stabilitet, mulig å sette inn i enhver hage. Det krever mye plass, det passer perfekt inn i en hvilken som helst plass på gården. Utemøblement må være praktisk og trygt. Dette er våre modeller av hagehusker. Alle ender av metallelementer er utstyrt med plastpropper. Dette forhindrer skade, så hagehusken er trygg for barn og eldre. Hage Swing – finn den perfekte modellen med mobler24!

Hvilken hagehuskefor et barn?

Et barns huske skal være stabilt og justert til sin alder. Sikkerhet er spesielt viktig for små barn, derfor er våre husker designet for å sikre trygt lek. Huske Til Hage - sjekk ut mobler24-tilbudet!

Sommermøbler

I tillegg til den dekorative funksjonen i hagen påvirker hagehuske det faktum at det har et gunstigere klima. Du kan lett slappe av etter en hard dag full av plikter, slappe av og sikre fred. Utstyrt med en justerbar topp som beskytter mot sola. Alle de beste hagemøbler er tilgjengelig i vårt tilbud. Velkommen!

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel