Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hage spisegrupper

( mengde produkter: 1 )

Spisegrupper inne

De mest populære hagemøbler er sett - et bord og stoler som tillater å spise ute, grille og feste blant dine kjære. Spisesteder settes vanligvis på terrassen eller i den takte delen av hagen. Det er verdt å velge de settene som vil se bra ut i mange år, vil ikke kreve for mange behandlinger for å holde dem i god stand og vil kunne stå utenfor hele året. Du vil også finne en unik spisegruppe med sofa - ultra behagelige hagesett som gjør at du glemmer vanlige plaststoler. Av alle møbler, de mest tradisjonelle trærne, krever et større bidrag til vedlikeholdet, både møbler fra hjemlig og eksotisk tre (f.e. teak), du må impregnere (trebeskytteren eller treolje). Spisegrupper Salg - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Spisegruppe hage i vår butikk

Vi tilbyr spisesteder for terrassen og hagen med:

  • tre
  • rattan
  • aluminium
  • fra syntetiske materialer
  • metall.

Hagemøbler spisegruppe

Alle møbler er originale og ser bra ut ute. I det brede utvalget av sett som utgjør bordet og stolene, finner vi enkle og tradisjonelle modeller samt mer elegant og stilig. Avhengig av stilen til huset og hagen, kan vi velge et klassisk eller moderne sett. Hage Nettbutikk - finn den perfekte modellen med mobler24!

Spisegruppe ute - hva er verdt å vite?

Stoler er funnet i enkle modeller med armlener samt flere elegante versjoner som minner om lenestoler. Tabeller kan også tilpasses størrelsen på terrassen eller hagen. På mindre flater vil rundbordene fungere, og på større overflater vil de være runde og ovale. Tilbudet inkluderer også bord med glidebryter, slik at vi kan justere lengden på bordet til antall gjester.

Ute spisegruppe

Mange sett ser også ut i serie, slik at du kan lage en konsekvent sammensetning av møbler i hagen, velge et sett av samme stil, liggestol eller blomsterpotter.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel