Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hage spisebordstoler

( mengde produkter: 2 )

Spisebordstoler i hagen

Har du funnet drømmehagebordet? Hagen kan ikke gå glipp av stolene til settet! På Mobler24 finner du mange ergonomiske modeller som du vil kunne høre i årevis. Vi inviterer deg til å bli kjent med det brede tilbudet.

Spisebordstoler billig i vår nettbutikk

Moderne spisestue til hagen er de perfekte møbler for lange timer på terrassen i godt selskap på grillen. Øyeblikkelig design og samtidig en enkel form og solid utførelse til kjennetegnene til modellene som er tilgjengelige i Mobler 24. Deksler hage stol er laget av slitesterk tekstilfiber i elegante nyanser, ofte komplementert med en behagelig å berøre fyllingen laget av spesialskum, takket være at stolene er motstandsdyktige mot værforhold. Verken solskinn eller nedbør er forferdelig!

Spisebordstol på høyeste nivå

Opprettelsen av hagemøbler krever spesiell oppmerksomhet ved valg av materialer. Du kan ikke stole på de samme som brukes selv i de beste boligmøbler, men du må finne materialer og teknologier som sikrer maksimal holdbarhet og funksjonalitet. Disse materialene omfatter aluminium i stedet for stål, som vi bruker i andre serier av møbler eller glass i stedet for ved til benkeplater. Selv om trebordet i mange tilfeller også vil fungere godt i hagemøbler, vil dets estetikk i tredje eller fjerde sesong trolig lide. Herdet glass er fri for denne feilen. Mobler 24-stoffer kompletterer hele, og beskytter den myke, fleksible og sikre seteputen.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel