Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Strandmatter

( mengde produkter: 2 )
Filter: farge

Hva skal du ta på strand?

Lurer på hva du skal pakke for en ferie ved sjøen og hva skal du ta med til stranden? Se beachman's essensielle, det er alt tilbehør som er verdt å ta med deg til stranden - forsted, sjø, masursk og eksotisk. Vel, med mindre du tilhører naturister, fans naken strand - så kan du glemme det meste tilbehør. En lue, et håndkle og en skjerm er bare noen strand tilbehør å huske på. Vi har fortsatt noen flere forslag som kan være nyttige! 

Et stort håndkle for stranden

En stor, absorberende badehåndkle er definitivt en av de nødvendige tingene som vi bør ta med oss ​​når vi skal på ferie til sjøen eller bare gå til stranden. Først av alt, kan dette håndkleet brukes som et teppe som et par personer kan passe på. Og for det andre, etter å ha bade i sjøen eller innsjøen, kan du tørke håndkleet tørt og varme det. Jeg anbefaler spesielt runde badehåndklær, som er store og samtidig ekstremt dekorative. Håndklær med dusker finnes i forskjellige dekorative mønstre - aztec, geometriske former, mandala, blomster, flamingoer og til og med en stor smultring!  Det er mye å velge mellom! Praktisk Strandmatte - sjekk ut mobler24-tilbudet!

Skjerm for stranden

Hva mer skal du ta på stranda? Selvfølgelig er strandskjermen! Og det handler ikke om å helt skille resten av solbjørnene gjennom sekret av store tomter, men om beskyttelse mot vinden. Det er ikke noe slikt ved sjøen, men vinden kan bli veldig plagsom ved sjøen, så det er verdt å beskytte deg mot kaldere luft og hvirvlende sand. Strandskjermer lar deg lage en liten personvernsone der du sprer dine ting, og du vil føle deg komfortabel. Trelastene på skjermen er enkle å holde fast i sanden, så det vil ikke være noe problem med utfoldingen. Komfortabel Soling - finn den perfekte modellen med mobler24!

Strandparasoll

Strandparsollen, like etter skjermen, er definitivt et must-ha for hver strand-goer. Skjermen er å beskytte mot vinden, og paraplyparasollen skal gi ly fra den brennende solen. Et dagslang opphold i solen kan være slitsomt og til og med farlig! Det er også verdt å gjemme seg i skyggen under en parasoll. En slik parasoll, som hodeplagg, beskytter mot overdreven overoppheting, noe som er spesielt viktig for barn og eldre, mest sårbare for solskinn. Parasollen beskytter oss også mot regn og vind. Det er ingenting å sintre for mye, fordi den brente huden, i stedet for å presentere seg pent, vil brenne og begynne å arr. Strandutstyr er lett å kaste og utfolde seg, så det bør ikke være et problem!

Et piknikteppe til stranda

Praktiske tepper er ikke bare nyttige tilbehør til stranden, men også for piknik eller tomt. Selvfølgelig kan du sitte på et større badehåndkle, men etter å ha forlatt vannet vil du sannsynligvis bryte deg opp med absorberende materiale ... Og hva vil du sitte da? Det er bedre å umiddelbart spre et større teppe, som flere mennesker vil passe på. Et teppe med vanntett fôr, brettet i en liten pakke med et håndtak, som letter transporten, vil fungere best ved havet eller innsjøen. Du trenger ikke å sette inn et slikt piknikteppe i en pose, hvor det tar mye plass. Bare fold det ordentlig, ta tak i håndtaket og bære det.

Tilbehør, tilbehør, små gjenstander

Krem med UV-filter - det er kjent at du skal til stranden for å kjøpe litt solbrun, men det er ingenting å sintre på boulderen! Det er derfor verdt å ta med deg en krem ​​med UV-filter som beskytter huden mot de skadelige effektene av UV-stråler og mot for hurtig soling, og dermed - før peeling av epidermis. Krem eller lotion med filter er det beste. 30 SPF, som gir tilstrekkelig beskyttelse, samtidig som huden vår blir brun. Hodeplagg - en stråhatt, et hette med visir eller et lyst hode skjerf er definitivt et must for enhver strandpike som vil beskytte hodet mot overdreven overoppheting og fra solskjerm. Det er spesielt viktig å dekke barnets hode. Solbriller - de beste solbrillene er de som ikke bare beskytter våre øyne mot trettende oppblåsthet, men også fra de skadelige effektene av UV-stråler. Liten førstehjelpsutstyr - bedre å forberede seg på kutt, slitasje og riper. For førstehjelpsutstyret, pakke opp hydrogenperoksid, vanntette flekker, sterilt gassbind, bandasje, gel for insektsbitt, myggsprøyte og antibakteriell salve, som forhindrer utviklingen av infeksjoner ved mindre sår. Riktig antrekk - et badedrakt og komfortable flip-flops er flaggskipet til en solter. Ikke glem at været kan endres. Derfor pakker du også langermede klær. Beach lounger - selvfølgelig er det ikke nødvendig, men det gjør avslapning mer behagelig. Du kan ta din egen eller leie fra hotellet. Oppblåsbare tilbehør til barn - oppblåsbare hjul og ermer for svømming, madrasser og pontoner er strandartikler som vil glede barn, men også voksne! Strand leketøy til barn - en bøtte, mugg, rakes og en sand spatel vil sikkert være nyttig for å bygge et slott på stranden. Sportstilbehør - også voksne bør diversifisere tiden som tilbys på stranden. Ta en strandball, et badmintonsett eller en kort kort med deg. Time pacemakers - bøker, e-boklesere, fargerike blader, kryssord, sudoku og musikkspillere som gjør plasseringen mer behagelig. Andre artikler til stranden - det er alltid verdt å ha flere veskerpakker med deg, så vel som våtservietter.

Hvilken strand skal du velge?

Hva sier du om sola strand ? Strand kjent over hele verden. Ifølge sunbathers, tilhører det en av de vakreste. Rett - det er bredt, sandt, rent. Skjell og skjell kan bli funnet ved kysten. Det er et ideelt sted å besøke rett fra Stavanger-Sola flyplass (ca. 15 minutter å gå), og også en god ide om hvordan du tilbringer tid nysgjerrig mens du venter på flyet ditt. Huk strand er en fin, stor og bevoktet strand som ligger på Bygdøy. Stranden ligger ca 6,6 km vest for Oslo. På stedet finner du mange parkeringsplasser og stativer for å feste en sykkel. Tilgang med bil eller buss nummer 30 fra Oslo. I området er det også en volleyballbane, restaurant og butikker. Du kan også leie båt. Kvalvika strand - denne stranden kan nås med tre ruter. De er preget av mye grønt, smaragd, rent vann. Løypene er ganske vanskelig, anbefales for erfarne vandrere. Hele tok oss ca 5 timer. Stien er ganske enkelt.  

 

pixel