Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Bordlamper

( mengde produkter: 4 )
Filter: farge

Bordlamper design

Skrivebordslamper tilhører det funksjonelle og stilige utstyret på arbeidsområdet, og er en av betingelsene for komfortabelt arbeid. Stativlamper er utbredt, som danner grunnlaget for lys på bordet, på jobb og på kontoret. Vi tilbyr skrivebordslamper med ulike design og farger!

Hva skal du se etter når du kjøper bordlamper på nettet?

Først og fremst bør generell belysning (f.eks. Taklampe) og spotlights (bordlampe) supplere hverandre. Det er viktig at du ikke stole på bare en av dem når du arbeider på et skrivebord. Ellers kan utilstrekkelig lys eller for mye kontrast forstyrre. Bordlamper Design - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Ellers...

Det er verdt å vurdere hvilken rolle denne armaturen skal spille - er det å gi betingelser for avslappende surfing på Internett eller for lang og effektiv arbeid?

Det er verdt å vurdere hvilke detaljer som er viktige - en dimmer, en fleksibel justerbar nyanse, og kanskje noe annet?

Skrivebordslampe bør gjenspeile stil og arrangement av et rom eller kontor

oppmerksomhet bør utvises til tilstrekkelig lysstyrke (lumens)

Lampen skal stå stabil på pulten, noe som betyr at du bør finne riktig mengde plass til den

Justerbare bordslamper bør ha en solid blokkade, og holde dem i ønsket posisjon

Hvordan sette små bordlamper ?

Et viktig problem - skriv med høyre eller venstre hånd? Dette tilsynelatende latterlige spørsmålet gjelder faktisk en svært viktig sak. Høyrehendte mennesker, fordi de burde ha en lampe på venstre side av pulten, og venstrehåndet til høyre. Bordlamper På Nett - finn den perfekte modellen med mobler24!

En bordlampe satt på denne måten vil ikke skape en skygge på notatene og alt vi jobber for for øyeblikket. Hvis det også er en datamaskin på bordet, bør lampen ikke stå foran skjermen - det er sannsynligvis åpenbart. Dette betyr at bordlampen skal plasseres på venstre eller høyre side av skjermen. Muligens like bak ham. Merk: Skyggen skal alltid vendes slik at lampen ikke blender.

Kule bordlamper på mobler24

I vår nettbutikk finner du et bredt spekter av bordlamper som utfyller ditt interiørutstyr. Vår nettbutikk gir omfattende innredning av plass hjemme. Se hvordan en vanlig moderne bordlamper kan forandre interiøret. Etter å ha innredet hjemmeområdet med møbler, fullfør klimaet med riktig belysning. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan endre interiøret på en enkel og billig måte. Designer bordlamper i vår butikk kombinerer utmerket kvalitet - de er laget med oppmerksomhet til de minste detaljene. Merkverdig er deres attraktive pris - vi garanterer at våre lamper er de billigste modellene som er tilgjengelige i det norske markedet. Fine bordlamper vil forandre kontoret din! Vi inviterer til shopping!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel