Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

2 skuffer

( mengde produkter: 1 )

Skuff seksjon

Skuffer er et uadskillelig element i innredningen av hver flat, kontor og mange andre institusjoner. De gjør organisering av plass og segregering av eide varer mye lettere, noe som gjør det mye lettere å ta vare på omgivelsene. Å organisere personlige bagatelløsninger vil uten tvil legge til rette for arbeidet ditt og nyte å tilbringe tid i et gitt rom. Så la oss ta vare på passende kvalitetsskuffer, som vil ha en positiv innvirkning på komforten til både leiligheten og arbeidet. Skap Med Skuffer – sjekk ut mobler24-tilbudet!

Skuff På Vegg

En liten flat er alltid et problem. Men selv i en større leilighet vil det være mellomrom som vi også kan videreutvikle. Skuffer i veggen, eller bygningen med et skuffesystem. Tilbud 2 Skuffer - finn den perfekte modellen med mobler24!

Tre skuff, på små fulle hjul som beveger seg på skinner. Fronterne er forsterket slik at de ikke bryter inn under påvirkning av å åpne skuffen med et lite håndtak. Hele er i konvensjonen av to dybder. Grunt skuff på steder der vi har en skorstein, for eksempel. Dypere i det gjenværende rommet. Ideen er så enkel i gjennomføring at den ikke krever en større mengde teknologi.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel