Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Perla Lusso

( mengde produkter: 14 )
Dybde
Bredde
Høyde
Filter: farge
PRIS
-

Perla Lusso – hvorfor er den unik?

Vi presenterer en ny samling av Perla Lusso seriemøbler som vil forandre interiøret, noe som gir dem et luksuriøst karakter. Perla Lusso følger de nyeste trendene innen interiørdesign, skiller seg ut med sin innovative design og estetikk.

Vi er godt klar over at innredning av boliger eller hytter ofte er forbundet med store utgifter, noe som betydelig byrder boligbudsjettet. Derfor har vi besluttet å gi deg muligheten til å kjøpe de beste produktene til en virkelig konkurransedyktig pris, takket være at shopping i vår nettbutikk vil være ren fornøyelse. Viktig er at billige møbler går hånd i hånd med høyeste kvalitet, fordi vi ikke godtar kompromisser når det gjelder standardene i vårt sortiment.

Stilig Perla Lusso møbler

Glamour stilen er i dag en av de varme trender innen interiørdesign. Glamour er en veldig eklektisk stil, basert på sidestykke som virker fjernt ved første øyekast, for eksempel moderne design med barokkmøbler, classic møbler eller matte teksturer med fargerike, glatte overflater. Kort sagt, glamour kan være retro møbler i "fancy" utgaven. Takket være dette kan vi imidlertid skape interiørarrangementer som kombinerer luksus og sensualitet med lyshet og litt humor. Møbler Design - finn den perfekte modellen med mobler24!

Velur sofa - hvorfor ikke!

Velour tilhører gruppen av plysj. Den er laget av myke og fluffete haugegarn, takket være det stoffet med høy funksjonelle verdier. På grunn av sin utseende ble det ansett som et luksuriøst materiale i lang tid. På grunn av produksjonsmetoden kan du ofte finne ujevne nyanser. Slike eksemplarer er ekte perler som gir mer sjarm til stoffet. Blant typene av denne typen materiale kan vi skille silke velour (med fantastisk dybdefarge) og mønstret plysj. I Perla Lusso finner du mange modeller som vil gi deg en titt innvendig. Hvis du leter etter møbler for å gi en stor stue - foreslår vi Indigo III - velvet sofa med høye ben, som kan males i hvilken som helst farge (ekstra kostnad). For vakre vertikale topper på ryggstøtten - et element som ser bra ut på velour stoff. Eller kanskje du leter etter noe litt mindre? Du vil sikkert like Noa. Dette er Indigos "lille søster". Fødtene er kuttet på enden med gylden maling - utviklingen i den siste sesongen, noe som ikke er noe å velge og vil sikkert bli hos oss lenger. Med mindre du vil unngå trivielle valg og leter etter noe mer original - så foreslår vi en benk Enzo - så funksjonell som en sofa, men basert på en gylden stålramme. Nettbutikk Møbler - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Velur stol - ikke noe problem!

Velour er et stoff som mote returnerer fra tid til annen. For tiden har denne trenden klart forsterket - dette materialet finnes både på mote og interiør.

I Perla Lusso finner du mange stoler i velour stoff. Augusto modellen skiller seg ut - dens unike design- og pastellfarger gjør det til et utvalg av mange kunder. Augusto utenfor ryggstøtten har også polstrede ben. Merkverdig er også den stilige utklippet basert på. Du vil like individualister. Hva om du foretrekker tradisjonelle stoler? For flere konvensjonelle fans anbefaler vi Matilde . En enkel form med en subtly konturert rygg kombinert med et komfortabelt, enkelt sete med rør på øvre kant gir et inntrykk på alle. De smale beina er ferdig med gyldne detaljer. Liker du bøtte modeller? Kanskje Caprice vil falle i din smak? Denne modellen - selv om den er enkel - skiller seg ut med sine enkle armlener koblet til ryggstøtten på en slik måte at den skaper et optimalt komfortabelt møbel. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel