Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Belysning

( mengde produkter: 1 )

Belysning spisestue - hva skal du velge?

Avhengig av om spisestuen har nok naturlig lys, er det ikke verdt å vurdere hvor mange lyspunkter vi trenger i det. Det viktigste elementet i spisestueutstyr er et bord som bør være godt opplyst. lampe spisestue er sentralt plassert over bordet, eller en mer dekorativ lysekrone. Veggbelysning i form av sconces eller reflektorer ser også interessant ut. Takløsningen tilgjengelig i forskjellige former eller farger er også en dekorativ løsning. Belysning Spisestue – sjekk ut Mobler 24-tilbudet! 

Spisestue belysning i den mest fasjonable versjonen

Lys er en av de viktigste ordningselementene - selv om det er unnvikende, er det ansvar for det indre indre. Belysningen må samsvare med rommet. Spisestuen er et spesielt sted som krever en fleksibel tilnærming. Dens sentrale punkt er bordet, som bør være godt opplyst - riktig utsatte måltider stimulerer våre smakløk. Vanligvis brukes hengende lamper over bordet, som skal plasseres fra 50 til 80 cm over bordplaten. Høyden avhenger av bordets størrelse - jo større er det, desto større skal lampens avstand være slik at hele bordet er jevnt opplyst. 

Belysning over spisestue

Eksklusiv lampe til spisestue er laget av glass og krom eller akryl. Disse er faste materialer som garanterer holdbarhet og god lysutslipp. Typen av binding bør velges ikke bare for arrangementet av rommet, men også for bordet, som det vil bli plassert på. I tilfelle av skinnende, lyse topper - glass eller lakkert - bedre å velge et mørkere lys og en ramme som ikke reflekterer strålene, fordi det vil se stygt sammen med refleksjonen i den skinnende toppen. Mørke bord, med en matt struktur, absorberer lyset, noe som betyr at du kan legge lysere pærer over dem i lysarmaturene.  Lampe Over Spisebord - finn den perfekte modellen med Mobler 24!

 

pixel