Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Barstoler til spisestue

( mengde produkter: 7 )
Dybde
Bredde
Høyde
Filter: farge
PRIS
-

Barstol til kjøkkenbenk

Ønsker du å endre innredningen av lokalene dine? Selly Home har det travelt med å velge den perfekte barhockeren. Barstoler tilgjengelig i våre samlinger vil sikkert appellere til smaken av til og med krevende kunder. Et bredt tilbud er de som er satt på en, stabil, forkromet fot. En viktig fordel ved slike hokers er sikkerhet, samt beskyttelse av underlaget mot riper. Et stort pluss er evnen til å rotere mens du sitter. Sikkert lindrer det sosiale kontakter i en pub eller klubb. Et viktig problem er også muligheten for høydejustering. Ved hjelp av en spak under setet kan den justeres til høyden på stolpeplaten. I tillegg til svingbare barstoler, er det også klassiske barhocker på fire ben med rygg og fotstøtte, samt klassiske avføring uten rygg. Hvit eller svart, rød eller grå? Ikke bekymre deg! En rik palett med farger og mønstre vil lette arrangementet av dine lokaler. Et utvalg av plast- og økeskinnseter, quiltede, rutete mønstre og mange flere.

Hay barstol

I moderne interiørdesign kan du ofte finne hokere i kjøkken og spisestue. De blander seg godt i kjøkkenkrok eller i kjøkken med en øy. De er komfortable og veldig praktiske. Takket være vår hay barstol tilbud vil du kunne spise komfortabelt ved telleren. Takket være dem kan du også spare plass, for eksempel ved å skyve dem under disken etter et måltid. Tilbudet inkluderer barstoler til kjøkkenet i et moderne design samtidig som dagens trender holdes. Tilgjengelige seter laget av miljølær og plast. På kjøkkenet vil de som roterer på en forkromet fot, så vel som den klassiske på fire ben, fungere bra. De er praktiske, moderne og billige. Et bredt utvalg av farger vil hjelpe deg med å velge den perfekte kjøkkenhokers. Barstoler Kjøkken - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Barstoler kjøkken

I spisestuen fungerer hokersene bra - ikke bare for deres praktiske egenskaper, men også for deres moderne stil. Slike barstoler til kjøkkenøy er en garanti for suksess i spisestuen kombinert med kjøkkenet, bare skilt av øya. Dette arrangementet er oftere funnet i norske hjem. Avhengig av de andre møblene kan du enkelt matche de rette barbordene - takket være et stort utvalg av materialer. Polstret barstol skinn er de mest populære modellene. De er praktiske - lett-rent økologisk lær vil fungere selv i et hjem fullt av barn som dopeiro lærer å spise. Konklusjon - hvis du er ute etter barstol barn- ta hensyn til de fra økologisk lær. Barstoler Til Kjøkkenøy - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Billige BarstolerSelly Home

Moderne hokers kommer stadig oftere i moderne arrangementer - de gir interiøret sin karakter, gir dem en glans og oppdaterer dem. De jobber i alle rom. Moderne arrangementer gjør det mulig å plassere hokerestuer med kjøkkenkrok, kjøkken med en øy, barer, klubber, skjønnhetssalonger og frisører. Ofte kan barkrakker finnes på messer, på kontorer og på informasjonssteder. De er praktiske, komfortable og billige. Selly Home har dusinvis av modeller i samlingen der alle vil finne den perfekte for seg selv. Tilbudet omfatter forkrommet hokers, svingbare, ABS plastseter, og polstret med PU-skinn i vattert form. I vår samling finner du også klassiske hokers på fire ben med bånd og klemme. Tilbudet er ferdig med avføring og avføring på hjul. 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel