Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Barbord

( mengde produkter: 2 )
Bredde
Høyde

Barstoler kjøkken - før du kjøper

Mote på barstoler resulterer fra populariteten til åpent kjøkken løsning. Grensen mellom kjøkkenområdet og stuen er ofte betegnet av øya eller halvøya. For å sitte komfortabelt med dem, trenger du en barstolerhøi, eller forhøyede barstoler. Vi anbefaler på hva du skal se etter før du kjøper bar bord for kjøkkenet og mer.

Barstoler frarå oss med ulike former og farger. Fra de enkleste - forhøyede avføringene, til de som er utstyrt med en solid rygg og armlener. Materialene som barstoler er laget av, er også forbløffet over deres mangfold. Men når du velger en bar bord for kjøkkenet, må vi være oppmerksomme ikke bare på utseendet, men også for å gjøre det lettere. Før du bestiller barstoler til kjøkkenøy, ta tak i mål og tenk to ganger. Hvordan velge en komfortabel bar bord?

Den optimale høyden på kjøkkenøya er 110 cm - det sikrer komforten til en person som står ved siden av den. Når stangen er en forlengelse av bunnkjøkkenet, er det vanligvis 90 cm høyt. Setet skal være 30 cm lavere enn bordplaten, det vil si nær øya med en høyde på 110 cm krysshøyer med et sete på 80 cm, mens skulderen er en forlengelse av skap - 60 cm. Fotstøtten skal være 40 cm under setet. Den optimale størrelsen på setet er 40 x 40 cm. Den kan utstyres med lav ryggstøtte (gir kun støtte til lumbale delen av ryggraden), mindre ofte i ryggstøtten i vanlig høyde, enda mindre ofte ved armlene. Avhengig av type base, kan setet være roterbart eller utstyrt med et høydejusteringsalternativ. Når man bestemmer seg for å kjøpe, må man ta hensyn til hvordan vi skal bruke barstolen - om vi vil sitte på det i noen minutter, nippe til vår morgenkaffe eller lenger, for eksempel under måltider eller sosialt samvær. Jo oftere og lengre vi skal bruke det, desto mer praktiske modell bør vi velge. Husk at ikke alltid pris = kvalitet, noen ganger billige barstoler er i mange henseender fra sine dyrere rivaler. Brukskomforten påvirkes ikke bare av setet, men også typen av barstolene på ett ben er vanligvis tung og er vanskelig å bevege seg, mer behagelig i denne forbindelse er modeller på tre eller fire ben, med en lettere struktur. På Mobler24 finner du riktig profilerte kule barstoler til gode priser. Velkommen!

Bar bord design: hvilken farge, form og stil?

Det er en barstoler til kjøkken tilgjengelig på markedet i alle stiler. Det bredeste valget er blant de moderne, men du kan også enkelt kjøpe modeller som matcher klassisk eller rustikk interiør. Vanligvis faller valget på hvite bar bord , hovedsakelig på grunn av universell hvit. Vi kan velge avføring på stål eller treben, med seter fra ulike materialer - fra tre til plast, til metall, og barstoler i stoff modeller er også populære. Formen på kjøkkenøya bør justeres til størrelsen på rommet der den skal settes. I små mellomrom vil slike modeller fungere, som vi kan gjemme helt under disken. Når du velger en bar bord, er det verdt å huske at, selv om det teoretisk er en kjøkkenstol, blir det veldig synlig fra stua. Derfor må den matche både kjøkkenøyaens og selve kjøkken sin design, samt innredningen av stuen. Hvis du ikke er sikker på om tilkoblingen du velger, vil se bra sammen - velg et sett satt av profesjonelle innredere - barstoler og bord .

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel