Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Bilder til stue - billig veggbilder

( mengde produkter: 18 )
Bredde
Høyde
PRIS
-

Billige veggbilder til stuen bare på Mobler 24!

Stuen er synonymt med en egen peis, og også et av de viktigste rommene i hjemmet vårt. Det er her husholdningenes levetid fortsetter. Viktige feiringer, fester, jubileer så vel som familiediskusjoner finner sted, og det er derfor det er så viktig for dette interiøret å se flott ut. Vi presenterer moderne bilder - takket være dem vil du dekorere interiøret i en vakker stil. Forsikre deg også om at de ankomne gjestene blir tatt imot av utsikten preget av kunst fra selve inngangen, og spesielt de viktigste hvilestedene - sofaer og lenestoler. Blant de mange dekorasjonene er det maleriene som utvilsomt er den anbefalte formen for å dekorere veggene i stuen, spesielt valgt av tradisjonalister. Bildet har forskjellige funksjoner. Den kan flyttes til en annen vegg om nødvendig, eller endres. I tilbudet vårt presenterer vi glassbilder for stuen, som for tiden er veldig trendy innen designfære. Bilder av denne typen kombinerer høy kvalitet i full HD og perfekt skarphet eller fargedybde. Ikke vær redd, for takket være UV-beskyttelse vil ikke bildet falme selv når det blir utsatt for solen. Størrelsen og variasjonen på bildene vi foreslår er bred og variert. Vi tilbyr store bilder for stuen reservert for store veggområder, samt mindre malerier - sjekk tilbudet vårt! Vi velger vanligvis veggbilder til stuen på bakgrunn av preferanser, personlighet eller i forhold til interiørfargen. Alle vil finne noe for seg selv i det store spekteret. Det spiller ingen rolle om det vil være en vanlig kunde eller en lidenskapelig stil. Vi presenterer malerier rettet mot mennesker med forskjellige syn, personligheter, fra forskjellige aldersgrupper uten unntak. For kunder som leter etter spesifikke design, anbefaler vi kategorier der bildene er delt tematisk. Dette er abstraksjoner, verdenskart, blomster, byer, landskap og mye mer. Vi inviterer deg til å bli kjent med hele tilbudet!

 

 

 

Moderne bilder for stuen - en oppskrift på en unik interiørdesign

Stilige og designerbilder for stuen vil tillate deg å raskt puste nytt liv i praktisk talt alle rom. Fasjonable, unike og uttrykksfulle grafiske motiver er et flott verktøy ikke bare for å fullføre et gitt rom, men fremfor alt for å tydeligere understreke den individuelle følelsen av god smak og estetisk følsomhet. Glassmalerier får raskt øynene på alle tilstedeværende og vil gi disse rommene et helt nytt nivå av estetikk store bilder vil være en flott løsning for en stor stue. Alle fasjonable malerier som ble presentert i denne kategorien ble laget med bare materialer og moderne teknikker av høyeste kvalitet. Takket være dette har våre kunder 100% sikkerhet for at de kjøpte variantene vil beholde sin fulle, unike tilstedeværelse lenge etter kjøpet.

 

Hvis vi ønsker å tilbringe tid i stuen vår med glede, bør vi berike plassen vår med dekorasjoner som vil gi en individuell karakter til dette interiøret. Derfor bør en spesialdesignet samling veggbilder til stuen i Mobler24-butikken hjelpe i dette. Du finner de mest fasjonable veggdekorasjoner med forskjellige motiver. Blomster, for eksempel det vakre maleriet "Flowers II" eller den vakre utsikten over byen "New York" - valget er virkelig stort. Med et så bredt tilbud vil du helt sikkert finne et bilde til stuen i favorittfargen, mønsteret og temaet ditt. Alle design er tilgjengelige som glassbilder av høy kvalitet. Hvis du leter etter et moderne bilde til stuen, så i tilbudet vårt vil du absolutt finne noe for deg selv.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel