Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sjeselonger

( mengde produkter: 2 )
Filter: farge

Sjeselong - skjønnhet og komfort

En sjeselong er et perfekt møbel for alle som liker komfortabel avslapning hjemme. Det er en kombinasjon av en klassisk sofa med en utfoldbar lenestol som lar deg strekke bena komfortabelt, ideelt for timer med å se på TV, lese og slappe av. Den har en ganske uvanlig form, og er samtidig ekstremt komfortabel og nyttig. Med en sjeselong i arrangementet av leiligheten vår, kan du få et effektivt element som dekorerer rommet, og i tillegg lage et lesehjørne hjemme, en TV-sone eller en sone med hvile og avslapning. Med sin hjelp kan du endre interiøret fullstendig, fordi det uansett form og stil tiltrekker seg oppmerksomhet.


Den beste sjeselongen tilbyr bare på Mobler 24

Sjeselonger stilisert som klassiske prototyper fra antikken, passer perfekt til både interiør i retrostil og moderne rom. Det er verdt å eksponere møblene ved å plassere det på et sted hvor det er mer ledig plass, da vil du kunne nyte dets estetiske verdier fullt ut. En sjeselong med vattert møbeltrekk i lær er en kombinasjon av komfort og attraktiviteten til møbler i retrostil. Vi vil da oppnå en lignende effekt mens vi opprettholder den moderne formen for sjeselongen.

Sjeselonger uten ryggstøtter kjennetegnes ved deres originale og veldig spennende design. De lar deg innta den mest komfortable sittestillingen med rette ben. Laget av øko-lær, gir de inntrykk av ekstremt eksklusive. De er perfekte for moderne interiør. Plassert i et rom vil de gi den prestisje og en luksuriøs karakter. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet vårt, der vi har billige sjeselonger, bra for din leilighet!


Sjeselong til stue

Sjeselonger vil være flotte i stuen, hvor de enkelt kan bytte ut lenestolen. Fordeler relatert til former og estetikk gjenspeiler perfekt den elegante karakteren til interiøret i stuen, som ikke bare er en avslapningssone for familiemedlemmer, men også har representative funksjoner. En komfortabel sjeselong som ligger i nærheten av en sofa eller et salongbord, ser tross alt ikke bare imponerende ut, men skiller også interiøret, som på denne måten gir inntrykk av smakfullt og luksuriøst møblert. Sjeselonger gjør et spesielt inntrykk på soverommet, der de forfører med sin sofistikerte estetikk, og lover en ro i en virkelig kongelig stil. Spesielt de polstret med plysj, med smakfulle dyner, inspirert av den elegante franske stilen eller glamorøs luksus med en glamoursmak.

Hos Mobler 24 finner du interessante Chaise Lounge-tilbud - velkommen!

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel