Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Retro og Chesterfield sofa norge

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Chesterfield Møbler - imponerende stil

England, et land på vestsiden fullt av bisarre og spesielt velvillige ideer som er overtent og som nå er takknemlige. Hva med te som smaker best i et godt selskap? Eller en Chesterfield sofa som du alltid sitter godt på? Heldigvis tilbyr vi muligheten til å bruke den engelske chesterfield stil til din egen stue. Chesterfield sofaer matches og gir en enorm dose komfort og klasse.

Sofa engelsk - klassisk og moderne stil

Det viktigste med sofaen er at det er koselig å sitte på. Etter en lang arbeidsdag er det ikke noe bedre enn å legge bena på en behagelig støtte. Utseendet på sofaen, som må se imponerende ut, er veldig viktig. Chesterfield sofa norge kombinerer to funksjoner i komfort og stil for å skape en perfekt helhet. Generelt er dette klassiske sofaer. Chesterfield-stil lar deg være moderne og klassisk på samme tid. Finner du ikke ut av det? Det er verdt å sjekke tilbudet vårt, så ser du selv.


Chesterfield møbler, sofaer og lenestoler fra nettbutikken vår er møbler i mange år. Høy funksjonalitet, så vel som kvaliteten og holdbarheten til materialene som brukes, kombinert med elegant naturskinn eller kjøttfull plysj, skaper et møbel av ypperste klasse. Chesterfield er et spektakulært eksempel på britisk design og et synonym for klassisk luksus, som vil være perfekt både hjemme og i selskapets hovedkvarter.
Hver stor sofa eller lenestol er laget for å bestille, slik at du kan tilpasse dem til individuelle behov, noe som påvirker størrelsen, formen og finishen. Vi tilbyr et bredt utvalg av modeller. For å sikre et perfekt match av farger, sender vi gratis prøver av tekstiler og lær (med en forespørsel om å sende dem tilbake). Se hvordan du slapper av i en stilig sofa i en myk plysj eller foretar transaksjoner med forretningskunder som sitter på en elegant og moderne sofa i naturlig skinn.

En Chesterfield sofa vil skape en unik dekor

De unike, stilige Chesterfield-sofaene er et imponerende eksempel på klassisk britisk design. De kombinerer eleganse og komfort, og utgjør ikke bare funksjonelt, men også veldig dekorativt utstyr for stuen eller kontoret. Vi tilbyr møbler laget til individuell behov, i mønster og farge etter eget valg, med møbeltrekk av naturlig eller økologisk skinn eller myk plysj. Design sofa for deg og din leilighet!

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel