Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Stue design - Belize system

( mengde produkter: 10 )
Dybde
Bredde
Høyde
Filter: farge
PRIS
-

Kolleksjon Belize for stuen er det perfekte valget!


Kolleksjon Belize møbler til stuen, ved siden av hvem ingen vil gå forbi likegyldig. Allerede ved første øyekast tiltrekker de iøynefallende fargene på individuelle møbler oppmerksomhet. Kombinasjonen av svart med tremønstre, fremhevet med en skinnende dekor i gullnyanser. Resultatet? Beskjeden eleganse på sitt beste.

Kolleksjon møbler til stuen inkluderer en rekke elementer som er nødvendige i stuen, blant dem kan du først og fremst skille TV-benk. To størrelser lar deg matche den beste modellen til TV-ens størrelse og design. Hvert skap kombinerer åpne hyller for en dekoder og høyttalere med dype skuffer, som er en praktisk lagring for plater med filmer, musikk og en samling spill.


Billig møbler til stue - Belize kolleksjon


På sin side er basen som er ansvarlig for lagring garderober - inkludert en to-dørs garderobe og en dørs garderobe. Hver av dem har et system med romslige hyller, som du kan ordne alt du ønsker. For eksempel kan de være klær, duker eller til og med servise. Praktiske møbler til stuen! I likhet med garderobene har kommoden også et godt organisert interiør. Ved å kombinere en rad med dype skuffer med et like romslig lukket skap, er det mye plass for sesongdekorasjoner, samt andre gjenstander som ikke har hatt sin plass så langt.

Vitrineskap og hengende hyller gir en effektiv visning av favorittdekorasjoner og tilbehør. Møbler tilgjengelig i forskjellige størrelser kan justeres til mengden ledig plass i stuen og dine egne preferanser. For å gi deg det største utvalget blant funksjonelle møbler Belize, har vi også laget et salongbord med en hylle og et sammenleggbart bord, som helt sikkert vil være nyttig i hjem ofte besøkt av gjester.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel