Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Genua

( mengde produkter: 1 )

Design møbler Genua er et perfekt svar for den moderne innredningen

Genua-serien er den perfekte løsningen for modern, industriell interiør på loftet. Møblene vil kunne brukes i stillige stuer, spiserom eller kontorer. Det er et praktisk serie laget av gode stoffer som vil finne bruk i alle rom. Denne serien har en enkel stil som er svært tiltrekkende slik at alle føler seg stolte av å ha den hjemme.

Design møbler som er av høyeste kvalitet til en god pris

Genua møbler var laget av finmalt trefiber av høy kvalitet. Metallstrukturen var pulverlakkert i sort farge. Ekstra detaljer i metal er et grunnleggende element i denne loftstilen.
Design møbler fra Genua-serien er et moderne forslag. Alle rom møblert med Genua serien vil se interessant og tiltrekkende ut. Det er type innredning som vil visuelt sett gjøre rom større og mer hyggelig å være i.

Enkelhet og sjarm - design møbler Genua

Vil du glede deg over et interessant og moderne innredning? Alt er mulig takket være design møbler Genua som var inspirert av industriell stil. Enkel konstruksjon, elementer av tre og stål i sorte nyanser vil gi en unik og kreativ atmosfære i ditt hjem. I vårt tilbud finner du design møbler som du kan leke med å innrede alle rom i. Spar tid og se på våre hyller, benker, sidebord, samt multifunksjonelle TV-benk. Vi har all slags møbler i flere varianter og størrelser. Det er du som bestemmer hva som skal være på rommet ditt.

Produktinformasjon av Genua-serien:

  • moderne design
  • metallkonstruksjon
  • enkel geometrisk form
  • solid struktur laget av pulverlakkert metall
  • utførelse av høy kvalitet
  • Møbler i pakker med selvmontering
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel