Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Nelson

( mengde produkter: 1 )

Moderne møbler Nelson - et utmerket valg for forskjellige interiørstiler

Nelson-serie fra Mobler 24 er veldig funksjonell. Det er moderne møbler som du kan lett fylle stue og spisestue med. Alle møbler i Nelson-serien ble laget i en stillig farge - varm eik. I tillegg er det et fordel med Nelson-møbler da de er så praktiske i bruk og at interiøret har en høy kvalitetet på alle materialer som brukes.

Nelson-serien vil for alltid endre interiør i din stue eller spisestue. Denne serien skiller seg med at den er enkel og minimalistisk med tanke for utforming. Disse møblene har ekstra tykke sider og et perfekt montert håndtak. Dette faller innenfor trendy og modern stil. De utvalgte farger er ingen overraskelse. Serien er i brunlys farge. Blant ettertraktede moderne møbler i Nelson-serien kan man velge mellom de praktiske og funksjonelle garderobene, kommoder, så vel som vitriner, speil, bord, hyller og et TV-skap. Energibesparende LED-belysning i vitrineskapet fremhever elegansen i møblene. Det gjør at stuen har en koselig stemning. Vi anbefaler å endre innredning til noe nytt og Nelsen-serien passer ypperlig!
Moderne møbler fra NELSON-serien har en klassisk eleganse i seg. Kombinasjonen av enkle former med den beroligende fargen på eik vil gi deg mulighet til å skape et rom hvor du kan slappe av og skape koselig stemning. I tillegg er vitriner med belysning og det fremhenver møbelets varme og hjelper til å vise alle elementene i skapet. De møblene er designet på et slikt måte at du får plass til småklær og hvardagsartikler i de romslige skuffer. For å nevne også at NELSON- møblene er holdbare og solide noe som gjør dem ekstra slitesterke.

Serien av moderne møbler - Nelson - lag spisestuen din med stil

Mange foretrekker en moderne trefinish og utvalg av møbler i eik lignende farger. For de som elsker slike løsninger, anbefaler vi Nelson-møbler til stue og spisestue. Men hva gjør dem så spesielle? Imitasjon ev tre er så autentisk og presenter seg godt. Dette i kombinasjon med håndtak laget av trelignende materialer gjør til et veldig bra sluttresultat.

Stirling Oak farger i NELSON serien ville matche perfekt til deg som liker rustikk eller koloni stil. Du kan også mikse det med innredning som har typiske nordiske eller industrielle elementer, for eksempel kan det være tepper med geometriske mønstre eller minimalistiske metalllamper. Nelson-serien til stuen er så allsidig at de kan brukes i mange sammenhenger.

Moderne møbler Nelson vil ikke bare finne sin plass i stuen din

Spisebordet er det sentrale knyttepunktet hjemme. Det er derfor det er et nødvendig element i hvert hjem. Vi kan ikke mangle spisebordet i våre stuer, spesielt da det fungerer som et spisested og det er der vi samler våre gjester og feirer familiebursdager osv. Blant moderne møbler av Nelson er det utrekkbare bord som kan tilpasses etter dine behov, og et salongbord for mindre rom. Disse vil fungere godt under møter i en mindre gruppe. I stue og spisestue har vi ofte vitriner. Selvfølgelig vil du finne vitriner blant Mobler 24. Hvorfor er de så originale? Det er fordi de er utstyrt med LED-belysning. Det er en varm belysning som for eksempel vil vise frem våre fargerike glassskatter. Vi kan stille ut for eksempel arvet congnacglass eller blomstervase. Tenk at det er så fin dekorasjon! Kommoder i rimelig pris og i mange størrelser fungerer godt i stuen,på soverommet og gangen. En vegghyllen vil være et perfekt tillegg i ethvert rom. Det lar deg vise bilder og tilbehør i valgt stil. Det romslige TV-skapet vil samle all TV-utstyr. Mange velger i tillegg et speil, kommode og et stol i samme stil.
Ved å velge moderne møbler fra Nelson-serien for stuen får du garantert den høyeste kvalitet. Du finner alle møblene i serien i vår nettbutikk. Vi anbefaler og ta en titt på siden vår. Der finner du mange produkter i gode priser.

 

Produktinformasjon:

  • fronter er laget av laminerte sponplater
  • plasthåndtak
  • skuff
  • herdet speil; 3mm
  • I sett:
  • LED vitrineskap og skjenk
  • farge:
  • Oak Striling
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel