Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Vitrineskap glass

( mengde produkter: 29 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Glass skap til stue er en flott løsning


Stue- eller spisestuemøbler skal ikke bare tillate praktisk oppbevaring av nødvendige ting i hvert hjem, men også vise dekorasjoner eller de mest dekorative delene av servise.
Moderne vitrineskap tillater det - møbler som minner om tradisjonelle kommoder og bokhyller, men med åpne eller glaserte fronter. Funksjonelle og fasjonable nettsteder finner du i Selly Home-tilbudet.
Smalt vitrineskap er det perfekte møbelet for mange typer interiør. Hvitt vitrineskap for stuen muliggjør enkel lagring av bøker eller DVD-samlinger og samtidig vises bak en glassfront, for eksempel familiebilder i dekorative rammer. I spisestuen vil glassvinduet være et flott sted for servise - takket være den lukkede designen vil ikke platene eller platene bli støvete, og porselenskaffeservicen kan settes i hyllene som er synlige foran. Nettsteder kan enkelt ordnes på soverommet, på barnerommet og til og med i gangen (i mindre interiører er for eksempel vitrineskap hjørne en god løsning).


Vitrinskåp - fremfor alt funksjonalitet


Selly Home-tilbudet inkluderer:
lavt vitrineskap - en konstruksjon som minner om tradisjonelle kommoder, i tillegg til glaserte / åpne fronter kan ha ekstra skap, skuffer eller deres praktiske kombinasjoner, de er ideelle for oppbevaring av servise, små klær, sengetøy og håndklær
høy vitrineskap - disse har på sin side en form som minner om hyllene som finnes i mange leiligheter, noen modeller er også utstyrt med ekstra skuffer og skap, de fungerer godt som et sted for bøker, tallerkener, dekorativt glass eller kaffeservering,
led lys til vitrineskap - de har innebygd LED-belysning, som på den ene siden er en kilde til ekstra lys i rommet, og på den andre lyser innholdet i hyllene på en subtil måte.


Sort vitrineskap for interiøret i enhver stil


All vitrine skap er laget av materialer av høyeste kvalitet, så de er i utmerket tilstand i mange år. Møbeltavler, MDF-tavler og laminerte tavler, herdet glass, kromelementer og energibesparende LED-belysning - alt dette gjør denne typen møbler holdbar, solid og enkel å rengjøre. All vitrine skap er laget av materialer av høyeste kvalitet, så de er i utmerket tilstand i mange år. Møbeltavler, MDF-tavler og laminerte tavler, herdet glass, kromelementer og energibesparende LED-belysning - alt dette gjør denne typen møbler holdbar, solid og enkel å rengjøre.
Ordningsverdier er også viktig. Noe for både elskere av klassiske møbler dekorert i naturlige (lyse eller mørke) trefarger, samt fans av moderne løsninger, som helt sikkert vil like mørke, opplyste vinduer med svarte glassfronter. I vintage interiør vil møbler med motivet for en karakteristisk opprydding på brettet fungere, og i provencalsk rom - hvitt vitrineskap.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel