Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Lech Pol

( mengde produkter: 1 )

Design møbler som ble skapt av oss i årevis

Vi er et selskap med mange års tradisjon. Helt siden vi startet så har vi spesialisert oss på produksjon av polstrede møbler. Historien til vår virksomhet går tilbake til 1992. Siden da har vi skapt vår posisjon både på den innenlandske og utenlanske møbelmarkedet. Produktene vi tilbyr har erobret markedene i flere europeiske land. Mobler24 har først og fremst blitt anerkjent på det nordiske markedet og ble omtalt som pålitelig og solid møbelprodusent.

Dine møbler til stuen

I vårt arbeid fokuserer vi først og fremst på kvalitet. Vi tilbyr møbelstoffer fra selskaper som Davis, Fargotex, Lech eller SIC. Vi er i tett dialog med våre kunder og underleveandører og derfor er i oppdatert på dagens trender i møbelmarkedet. Takket være den tette dialogen med underleverandørene kan vi tilby kundene de mest oppdaterte og populære trekkstoffer. Vi tilbyr høykvalitets møbeltrekkstoffer og disse vil være perfekte under alle forhold. Vi bruker bare materialer av høyeste kvalitet, fordi de garanterer høy kundetilfredshet. En stor del av materialer er utstyrt med easy clean formelen, som gjør rengjøringen er enklere. Stoffene vi tilbyr er også slitestyrke samtidig som de opprettholder interessante farger og strukturer. Vi jobber med selskaper som har tillit og et godt omdømme i møbelmiljøet - vi innser at materialer og komponenter av høy kvalitet er veldig viktig på veien mot perfekte møbler. Den høye kvaliteten på sofa produsert av oss betyr at kundene etter mange år er fortsatt fornøyde med produktene våre.

Møbler på nett - for deg

Våre billige møbler er ikke bare av høy kvalitet, men også med attraktivt utseende og bra komfort. Vi kombinerer det moderne med det klassiske. Vi tilbyr gode materialer og rimelige priser. Våre produkter har høy kvalitet. Vi fokuserer på interessant design. Vi tilbyr profesjonell kundeveiledning og er åpne for alle kundeforslag. Vi gjerne bistår med råd. Takket være mange års erfaring tilpasser vi oss lett alle endringene i markedet. Vi ønsker at møblene våre skal oppfylle kundenes forventninger. Og det gjelder også det praktiske og estetiske. Vi holder det vi lover og tilpasser til de individuelle kundebehov. Så alle kommentar og forslag som vi får blir vår inspirasjon - vi stadig utvikler oss og ønsker å bli bedre på å møte kunden. Fornøyde kunder er vår drivkraft. Vår forhold til kunder er grunnlagt på gjensidig respekt og tillit. Vi lytter til våre kunder og er med for å lage de perfekte møbler for de.

Billige møbler på nett- skjønnhet i det enkle

Våre møbler er ikke bare ideelle for kontor eller hotell, men også for de individuelle kunder. Her vil alle finne noe for seg selv - fra senger, lenestoler, puffer og til sofaer. Vårt bedrift består av kvalifiserte og kreative mennesker som deler en felles lidenskap - møbler. Vi utvikler oss kontinuerlig takket være vårt engasjement og den dynamiske hverdangen der vi er i møte med kunden. Hva betyr dine møbler for oss? Dette er ikke bare et utstyr. Det er et sted hvor vi kan slappe av etter en lang dag og samle krefter for å møte en ny dag med masse god energi.

Billige møbler for hele familien

Møbelproduksjon er ikke bare en jobb for oss, men først og fremst er vi lidenskapelig opptatt av møbler. Vi legger vårt hjerte i alt vi gjør og det betyr at vi jobber hardt med møbelproduksjon. Vi er klar over at kundenes tilfredshet er den beste belønningen for oss. Vi tilbyr de beste møblene til den beste prisen, og det kan man ikke se bort ifra.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel