Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Meblomax

( mengde produkter: 1 )

Stor kommode- overrask dine gjester

Hos Sely Home har vi blant annet produksjon av møbler i eikefinér. Våre møbler er preget av en interessant design til attraktiv pris. Vi gjør alt for å sikre at møblene våre oppfyller dine forventninger. Våre kommoder, vitrineskap og bord finner du i mange hus og leiligheter, ikke bare i Norge, men også i hele Skandinavia. Vårt tilbud inkluderer både moderne og klassikse møbler laget høykvalitetsmaterialer og det er nok derfor vi når kunder i alle livsfaser . Vi prioriterer kundetilfredshet på lang sikt, dvs vi målet vårt er å tilfredstille kundens behov når de velger møbler som skal vare lenge.

En liten kommode som passer i gangen

Vårt selskap spiesialiserer seg i produksjon av møbler med naturlig finér og møbler som inkluderer treelementer. Vi tilbyr møbler for passer bra både til stue og soverom. Våre produsenter garanterer den høyeste kvalitet på produkter deutfører da de bruker kun nøye utvalgte materialer. De eksklusive eikemøblene som vi tilbyr er basert på modern design som ble utviklet av erfarne og respekterte designere. Som produsent legger vi stor vekt på detaljer og vi vil at utførelse av møbler skal være solid slik at møbler brukes godt over lang tid.

Smal kommode for barnerommet

Uansett hva du velger til stuen eller andre rom så vil du sette pris på kvaliteten på de bestilte produkter. Alle møbler ble laget med med høy kvalitet til hver minste detalj. Sjekk våre kommoder. Vi har små kommoder i flere serier så det passer til forskjellige stiler. De fleste vil kunne finne et forslag som vil passe perfekt inn i det interøret de innreder med. Vi anbefaler til å bli kjent med vårt tilbud av en billig kommode.

En svart kommode- ren eleganse

Eik er en type materiale som passer til mange stiler og kan enkelt blandes med enhver innredning . Eik er en klassiker og uarstattelig element i våre leiligheter. Vi velger enten rolig og lyst tre mens andre foretrekker en tydelig mønste. Alle kan velge sin favoritt. Våre ansatte med høy sans for estetikk skaper noe unikt og tidsløs. Og vi håper på at du drar nytte av det og finner hos oss møbler som passer til ditt hjem!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel