Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Polstrede møbler - velour sofa, lenestol

( mengde produkter: 4 )
Dybde
Bredde
Høyde

Velg velour møbler som vil gjøre interiøret levende!

Velour møbler vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet og utmarker seg i hele arrangementet. Blank velur vil introdusere litt ekstravaganse til interiøret. I tillegg vil det gjøre innredningen mer dynamisk. Tidligere var velour møbler bare tilgjengelige i mørke farger. I dag kan vi finne dem i forskjellige farger - spesielt hos Selly Home! De edle fargene forblir de mest fasjonable: smaragd, flaskegrønn, mørk mørkeblå og rubin. Det er også verdt å velge en intens farge som best vil gjøre liv i interiøret.
En velour sofa eller lenestoler i en intens, dristig farge vil gi energi til en ensformig skandinavisk leilighet. Den mørke aksenten vil introdusere litt mysterium.

 

Moderne velour sofa

Velour møbler er ekstremt holdbare. Den tradisjonelle vevingen garanterer at møblene forblir intakte i mange år.
Delikat velurmateriale kombineres med brannsikre blandinger, takket være at møblene vil være brannsikre. Velour sofaen er enkel å rengjøre. Dessverre utsettes materialet for slitasje, misfarging og flekker. Det er verdt å kjenne metodene for riktig pleie av polstrede møbler i velur. Husk å ikke bruke sterke vaskemidler, blekemidler og løsemidler som vil skade materialet permanent. Bruk en veldig liten mengde vann når du rengjør.
En polstret sofa og lenestoler rengjøres best med spesielle rengjøringsmidler. Det er nok å helle det skitne området, la det stå i litt tid, og deretter fjerne restene av preparatet med en klut eller en spesiell børste med delikate børster.

 

Tidløshet og mote på høyeste nivå

Velour møbler er en garanti for evig mote. Uansett tid som går, er de preget av skjønnhet, eleganse og luksus. Et bredt spekter av farger vil få sofaen til å glede dine gjester og passe inn i de nyeste trendene. Ved å velge en sofa i den originale fargen risikerer vi ikke mye - vi kan alltid bytte ut trekk med en ny.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel