Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Speil

( mengde produkter: 4 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]

Det vakre badet ditt: speil baderom

Speil er nødvendig i våre liv - vi installerer dem i soverommene, gangene og selvfølgelig badene. Imidlertid er dette ikke bare en glassrute, men også et viktig dekorativt element. Av denne grunn kan du finne veldig forskjellige speil, og det største utvalget av muligheter venter deg når du skal pusse opp badet. Grunninndelingen er formen - et rektangulært baderomsspeil er grunnlaget, men det er også firkantet, rundt. Bølgen eller det buede speilet er også populært. Tilbudet inkluderer badespeil innrammet - profesjonelt kuttet og sikret.

Baderom speil og dens dekorative funksjon

Baderomsspeil er et veldig viktig element i innredningen til ethvert bad, som ikke bare er estetisk, men også funksjonell. I tilbudet vårt vil du finne mange modeller av speil, utstyrt med forskjellige tilbehør som vil lette og gjøre dine daglige kosmetiske prosedyrer enklere. Vi hjelper deg gjerne med å velge det perfekte speilet til badet ditt, som du senere kan bestille i vår nettbutikk sammen med levering til angitt sted.

Speil til baderom i vår nettbutikk

Fordelen med speilene våre er deres estetikk, vakre og moderne design, så vel som kvaliteten på LED-belysning. Spesielt det siste attributtet har betydelig innvirkning på vurderingen av ens eget bilde. Jevnt og sterkt opplyst ansikt er muligheten til å lage en perfekt sminke, perfeksjonere frisyren din eller barbere skjegget ditt grundig. Og dette betyr positive følelser om hvordan du ser ut helt fra morgenen!

Safe speil baderom med lys

mobler24-butikken tilbyr kundene muligheten til å bestille miljøvennlige baderomsspeil laget av den nyeste teknologien. For produksjon av speilene våre bruker vi speilruter fra den ledende internasjonale produsenten AGC. Alle speilene våre er dedikert til badet fordi de er produsert i henhold til IP44-standarden. IP44 betyr at speilene våre ikke blir skadet eller kortsluttet hvis de kommer i kontakt med vann. Alle speilene våre er laget uten tilsetning av kobber og blyforbindelser, noe som gjør dem miljøvennlige.

Alltid en fasjonabel klassiker eller lampe over speil baderom

Speilet i rammen er et element i baderomsdekoren, som avhengig av arrangementet du velger, kan utfylle den valgte stilen og smelte sammen med resten av utstyret og materialene. Speilrammen er et karakteristisk og iøynefallende element. Siden utvalget av speil med rammer er veldig rikt, kan du enkelt finne former og materialer på rammene som refererer til den moderne stilen, så vel som rustikk og skandinavisk. Denne klassiske tilnærmingen til utseendet til speilet har fortsatt mange støttespillere, men det er tydelig at denne trenden begynner å bli motsatt. Produsenter utvider tilbudet jevnlig, slik at du enkelt kan finne baderomsspeil som tilfredsstiller dine forventninger.

For at kosmetiske og pleieprosedyrer skal kunne utføres under behagelige forhold, skal personens ansikt foran speilet være korrekt opplyst. For å holde skygger usynlige, bør lyskildene være godt plassert langs sidene og toppen av speilet. En mer praktisk løsning enn å installere lamper selv er å velge et speil med belysning. Fordi homogene lyskilder har blitt brukt i slike modeller, faller belysningen jevnt på ansiktet fra mange sider, noe som forhindrer dannelse av skygger og gir de rette forutsetninger for kosmetiske prosedyrer.

Speilbelysning på badet er en prioritet å huske på når du skal pusse opp et bad. Hvis du ikke vet hvordan du skal tilnærme deg dette problemet profesjonelt, velger du et ferdig sett som inkluderer et speil med belysning.

Våre konsulenter vil hjelpe deg med å velge ditt drømmebadespeil - velkommen! 

pixel