Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Avlastningsbord og konsolbord

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Avlastningsbord inspirasjon

Gangen er en av de mest pinlige stedene i våre hjem og leiligheter. Ofte nærmer vi oss ikke dette stedet med slike omsorg som andre rom. Og likevel er dette det første stedet vi ser etter å ha kommer gjennom døra. Vanligvis er det imidlertid lite og smalt, i dette tilfellet vil avlastningsbord smalt og små og obligatoriske speil fungere best. Avlastningsbord metall er tilgjengelig i vår butikk. dens holdning er laget av metall, som perfekt stabiliserer og gir en ikke-repeterbar avantgarde-stil.

Konsolbord entre

Smalt konsollbord er et flott sted å forlate nøkkene og håndvesker og hvor lite plass i huset vil bli brukt til å sette dekorasjoner. Moderne Konsollbord eik er et avantgarde supplement som vil forskjøre interiøret i leiligheten vår. Hver konsoll er en annen bordplate. Velg ditt beste! Litet Avlastingsbord , sjekk det!

Hva er konsollbord?

Blomsterbed, skrivebord, kommode, hylle, TV-stativ, toalettbord, salongbord - alle disse funksjonene kombinerer en konsoll. Et ekstremt funksjonelt møbel for gangen. Konsollen vil perfekt utstyre hallen din. Avlastningsbord Inspiration - finn den perfekte modellen med mobler24!

Konsollbord inspirasjon

I vårt tilbud har vi mange farger og forskjellige konsoller. Den mest populære er konsolbord svart og konsollbord hvitt, som uhyre forskjønner interiøret i leiligheten din. En interessant løsning er konsollbord sølv. Ideelt egnet for alle arrangementer. Vi inviterer deg til å kjøpe!

pixel