Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Pikniktepper

( mengde produkter: 6 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hvordan velge piknikteppe ? Hvilken vil være best?

Sommeren er en hviletid, avslapping og tid du tilbringer med dine nærmeste. En av formene for slik aktivitet er selvfølgelig en piknik, men det er verdt å ta det riktige tilbehøret til en piknik. Grunnlaget er selvfølgelig et teppe. Selvfølgelig kan du ta et tradisjonelt teppe, men bare et passende forberedt piknikteppe vil oppfylle sin oppgave fullt og gi den rette komforten. Hvilken modell bør du velge å gjøre hver bytur hyggelig og morsomt? Stort Piknikteppe - finn den perfekte modellen med mobler24!

Det riktige piknikteppet er... stort piknikteppe

Det kan sies at jo større jo bedre, men det er heller ikke verdt å overdrive. Juster størrelsen på piknikteppet til antall personer som vil bruke det. Hvis vi har en stor familie, vil et lite teppe bare ikke fungere - så det er en god ide å kjøpe piknikteppe xxl . På den annen side er et stort teppe for to personer også en feil ide - det meste av bagasjen tar bare et teppe, som i denne størrelsen kan være ganske tungt.

Vår og sommer er vakre årstider. Men alt som er vakkert ender raskt. Det er verdt å bruke denne gangen for å organisere blant annet utendørs piknik. Tilbringe tid med venner eller familie under vakkert vær er en billig og veldig avslappende form for å tilbringe tid. Hvis vi forbereder deilig mat til dette eller forbereder det på stedet, for eksempel på grillen, vil vi sikkert huske de vakre øyeblikkene. Dine barn vil være takknemlige for kid piknik teppe . Men for å få alt til å fungere og tiden var hyggelig og behagelig, er det verdt å ta vare på det rette stedet å slappe av. Picnic tepper vil være flott for dette formålet. Vi anbefaler - et rutete pikniktepper - HER.

Hvilket materiale å velge?

Tradisjonelt teppe på piknik, vil dessverre ikke gi verken komfort eller isolasjon fra bakken, det vil også være motstandsdyktig mot smuss. Derfor er dedikerte pikniktepper forskjellig fra tradisjonelle løsninger, ikke bare i dimensjoner, men fremfor alt i materialet de er laget av og den generelle konstruksjonen. Piknikteppe Xxl - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Piknikktepper er vanligvis mye tykkere, fordi de må sørge for komfort i bruk selv på ujevne overflater, samt isolasjon fra bakken. Mange organiserer piknik ikke bare om sommeren, så det er veldig viktig å kutte av den kalde bakken. Selv om sommeren skjer det at kveldene er kule, og så er isolasjonen fra bakken veldig viktig. Det er også modeller med en spesiell aluminiumsfolieinnhøyning for bedre isolasjon. Det er også en garanti for at teppet ikke blir våt.

La oss også huske at teppet er laget av flekkbestandig materiale. Det skjer ofte at fettete mat eller drikker vil lande på teppet, og deretter tørke det raskt uten å forlate et spor vil være veldig praktisk. Farger er like viktig - vi anbefaler lyse og levende farger som vil forbedre humøret.

Det er godt å vite!

God kvalitet er ikke bare komfort og flekkmotstand, men også holdbarhet. Et slikt teppe kan brukes i mange år, så det er verdt å vurdere en slik investering.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel