Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Tørkestativer

( mengde produkter: 1 )

Hvilken tørkestativ bør du velge? Praktisk guide

Ingen skyllende væske gir oss en så duftende blanding av blomster, vind og luft. Derfor er den beste måten å tørke klær og sengetøy utenfor. Hvilken tørketrommel skal jeg velge for hagen vår? Hva skal du se etter når du kjøper en smart tørkestativ ? Rådgi.

Hage tørketrommel – hvorfor bør du kjøpe det?

Tørkestativ ute vil være et ideelt valg for alle som ønsker lett tørking av klær, undertøy og sengetøy. Klær tørker regelmessig og raskere enn i et lukket rom. I tillegg trenger vi ikke å bruke skyllemiddel, fordi stoffene som er tørket på utsiden, får en frisk og vakker duft. Undertøy tørket i en hjem hage er mindre destruktive, rynker og elektrifiseringer. Du kan bruke den i et helt år! Bare når det blir for kaldt, kan du bruke det i ditt hjem. Slike tørkestativ vegg er like praktisk både hjemme og ute. Du trenger ikke å bekymre deg for et sted som vil ta bort utstyr. De fleste tørkeapparatene som er tilgjengelig på markedet, er modeller uttrekkbart tørkestativ . Etter folding er det nok å lene dem mot veggen et sted i hjørnet - vi garanterer at det ikke vil forstyrre deg. Tørkestativ Utendørs - finn den perfekte modellen med mobler24!

Liten plass? Tørkestativ tak

Klesvask tørketrommel er et element i hvert hjem utstyr. Det finnes en rekke slike løsninger tilgjengelig på markedet for tørking av våte tekstiler. En av de mest populære er takmontert badetørker, dvs. vegghengt tørkestativ. Modellen som fungerer fornuftig i et begrenset område er takmontert tørkestativ plassert på et sted der det ikke vil forstyrre. Vasken er hengt på metallstenger, som kan senkes eller heves etter behov. Ofte kan denne typen tørkeapparater ses på badene takhengt tørkestativ over badekaret.

Tørkestativ vegghengt og badetørker på radiatoren

For å bedre bruke energien som brukes til å varme opp rommene, kan du bruke en tørketrommel montert på en radiator. Det er en løsning som minner om en klassisk veggmontert badetørker, med forskjellen at det ikke krever permanent montering på veggen - denne tørketrommel henger bare på radiatoren. Avhengig av modell, kan badetørken på radiatoren ha en slagjustering basert på de samme mekanismene som i veggmonterte baderumstørrere.

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel