Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kontorskap

( mengde produkter: 33 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Kontorskap med lås - sikkerhet først og fremst

En organisert arbeidsplass fremmer produktivitet, konsentrasjon og effektivitet. Det er viktig at organisasjoner gir ansatte tilgang til de riktige lagringsløsninger. Hvis varene er lagret på de riktige stedene, trenger ansatte ikke å kaste bort tid på å lete etter hva de trenger. Mobler24 produkter er designet for å gi bedrifter høy kvalitet, slitesterk og funksjonell kontormøbler. Vi tilbyr et bredt spekter av kontorskap, hyller som hjelper bedrifter med å skape et arbeidsmiljø. Låsbart Kontorskap vil garantere at dokumentene dine blir trygge. I våre kontorskap kan du skjule dokumenter uten å bekymre deg for at de kommer til å falle i feil hender.

Kontor Skap - en verktøykasse på kontoret

Metallkiosker, arkivskap og arkivskap gjør det mulig for moderne, funksjonelt og praktisk kontor- og arbeidsplassutstyr.

Tilbudet inkluderer et bredt utvalg av skap kontor : arkivskap, skap for tegninger og kart, forsterket arkivskap, skrivebord og spesialskapskap. Alle møbler er laget av stålplate, beskyttet mot korrosjon, dekket med pulverlakk i mange farger på paletten.

For å effektivt utføre arbeidstakerens plikter, er det nødvendig å sikre riktig utstyr i rommet. Det skal være elegant, komfortabelt og også ha et langt liv. Derfor inkluderer vårt tilbud kontormøbler som imponerer med sitt enkle og stilige, men moderne utseende. Du kan også bruke dem på ditt eget kontor, så vel som i åpent rom. Skap Med Skyvedører – sjekk ut mobler24-tilbudet!

De foreslåtte skapmøbler vil muliggjøre å skape en unik interiørdesign som vil øke fokuset til personen i den. Hvert stykke utstyr er holdbart, og samtidig veldig lett å montere. Vårt rike utvalg omfatter blant annet skrivebord, ekstra senger og akustiske paneler som lar deg skille arbeidsplasser fra hverandre. I tillegg, for å enkelt lagre dokumenter, tilbyr vi tre garderoberhyller eller kommoder. Vi inviterer deg til å bli kjent med tilbudet vårt! Kontor Skap - finn den perfekte modellen med mobler24!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel