Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Glassbord

( mengde produkter: 6 )
Dybde
Bredde
Høyde
Filter: farge
PRIS
-

Hvor vil Glassbord ?

Glassbord er en ekte quintessence av eleganse og passer perfekt til det klassisk dekorerte interiøret. Moderne bord med forskjellige dimensjoner kan enkelt velges med hensyn til størrelse og inneværende innredning av stue eller kjøkken. Tabellene dedikert til amatører av original design er veldig interessante. Se for deg selv at glasset kan være trendy. Glassbord passer inn i et hvilket som helst rom, ideelt som et bord for kjøkken og stue, men også for spisestuen. Individuelle modeller kan kjennetegnes av en rund eller rektangulær topp eller en tilpasset høyde. Folding tabeller er veldig populære, som takket være deres funksjon kan være liten, men også svært funksjonell. Glass trenger ikke å gjelde hele bordplaten - også produktene med bare subtile glassdetaljer er også attraktive. Dette materialet passer perfekt i alle rom og introduserer litt moderne design til det!

Rundt glassbord

Det grunnleggende elementet i hvert hjemmes utstyr er et funksjonsbord med komfortable stoler. Den mest populære typen bord er 4-seter-modellen, men i større rom er det mulig å bruke 6-, 8- eller 10-seter-modellen. Spisestuen med et stort bord vil sikkert bli sentrum for familie og sosialt liv. For å opprettholde stilistisk konsistens, er det verdt å kjøpe møbler fra ett sett. Møbler kan imidlertid variere i form og fargespekter. En interessant effekt er gitt av møbler modeller fra flere samlinger, og til og med møbler som avviger fra hverandre helt i stil.

Bordet i spisestuen skal plasseres minst 60 cm fra veggen, slik at brukerne fritt kan bevege stolen. Hvis du imidlertid planlegger å bevege deg lenger mellom veggen og stolene, er det verdt å forlate et rom på ca 100 cm.

Glassbord stue

Glassbord blir stadig mer populært, som er den sanne essensen av eleganse. De presenterte modellene på nettstedet Selly Home -butikken vil perfekt matche både interiøret innredet i en klassisk og moderne stil. Et glassbord med stoler kan velges i forhold til området og dagens innredning av stue eller kjøkken - i vårt tilbud har vi møbler med et stort utvalg av dimensjoner. Tabellene som vi dedikerer til supporterne til originalt design har en spennende form.

Individuelle modeller av glassbord kan kjennetegnes av en rund eller rektangulær topp, samt en ikke-standard høyde. Ekstremt populært er sammenleggbare bord, som takket være den praktiske funksjonen passer perfekt inn i mellomrommene i små leiligheter. Det skal huskes at glasset ikke behøver å være en del av hele bordplaten - møbler med subtile glassfinisher er også attraktive. Det beskrevne råmaterialet vil sikkert introdusere litt moderne design i hvert rom. Minimalistiske glassbord ligner ofte designer kunstverk. Med deres hjelp vil selv det mest forutsigbare arrangementet av salongen skaffe seg en unik karakter. Glass Spisebord - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Glassbord design

Glassbord er preget av en stabil konstruksjon og en garanti for holdbarhet i mange år. Moderne bord er møbler av høy kvalitet som vil glede seg over uendret, estetisk design i mange år. Glassbord overser ikke plass - de gir en følelse av friskhet og eleganse til interiøret. Takket være deres unike utseende er de et ganske interessant arrangement for hvert rom. Glasset som brukes til produksjon av bordplater er vanligvis herdet, noe som gjør det vanskelig å bryte ned, og vi bør ikke ha problemer med å sette varme retter på den. I tillegg misfarges glasset ikke på grunn av tidens forlengelse, i tillegg har den høy motstand mot ugunstige værforhold.

En av de største fordelene med å bruke glass for å produsere møbler er evnen til å påvirke form, tekstur og farge. Glassplater kan forbli gjennomsiktige eller vises i en rik fargepalett. Dessuten tilbyr mange produsenter topper dekorert med et laminert mønster, takket være at vi får gode muligheter til å skape plass. Rundt Glassbord – sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Lite glassbord

Et bredt utvalg av individuelle modeller av glassbord på Selly Home butikkens hjemmeside inneholder varianter basert på konstruksjoner basert på malt stål eller utvalgte treverk. Glassbord er et drømforslag for de som er glade for imponerende, men likevel holdbare møbler. Captivating glassbord vil appellere til selv de mest krevende kundene, på jakt etter uvanlige og eksentriske løsninger. Enkle, men atypiske former gir deg mulighet til å innlemme møbler i moderne og klassisk interiør.

Eller kanskje et glassbord i et dekorativt utseende?

Moderne stue tabeller kan minner om designer kunstverk - for å se selv, bare se på samlinger av modeller med en fargerik design. Med deres hjelp vil selv det mest forutsigbare arrangementet av stuen skaffe seg en helt ny karakter. På glasset kan være fargerike ornamenter eller mønstre opprettholdt i en jevn farge, for tilhengerne av klassisk design.

Svart glassbord

Stabil konstruksjon og holdbarhet i mange år. Moderne bord er produkter med høy styrke som vil glede seg over estetisk design i mange år. Det brede spekteret inkluderer varianter basert på malt stål eller trekonstruksjoner. Bord for kjøkkenet med glassfarge er et drømforslag for amatører av imponerende og samtidig holdbare møbler. 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel