Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kjøkkenstoler

( mengde produkter: 102 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Stoler til spisebord

Spisebord stoler over kjøp må vurderes nøye. Som med noen andre møbler, hvis du ikke ser dem leve, ikke rør, ikke sett deg ned - du vil ikke se forskjellen. Så hvis vi planlegger å kjøpe stoler til spisestuen, la oss gi oss litt tid til å lese tilbudet, la oss sitte ned, la oss prøve. Tross alt kjøper vi ikke dem hver uke - vi knytter dem lenge. Spisebord Stoler – sjekk ut Selly Home-tilbudet! 
Rustikk, industriell, utsøkt stilisert eller minimalistisk - det er mange muligheter. Før det endelige valget av stoler design, er det verdt å sjekke om de har funksjoner som garanterer oss komforten til bruk. Hva betyr dette i praksis? Hvordan velge en god kvalitet billige stoler når det er mange modeller på markedet? Det er lett å gå seg vill i alt dette, men ikke bekymre deg - vår guide vil hjelpe deg med å velge de perfekte stolene til spisestuen.

Høyde på stolen 

Kjøkkenbord og stoler - gjør kjøpet godt gjennomtenkt og nøyaktig. Den ideelle stolen - ikke bare for spisestuen - bør kombinere ergonomi, bekvemmelighet, holdbarhet og høy kvalitet på materialene som brukes. Vi har vært vant til å legge stor vekt på ergonomien til kontorstoler, og stolene til hjemmet bør også ha en passende struktur som vil bidra til å opprettholde den omtrentlige fysiologiske krøllingen av ryggradslordosen og kyposen.
Hver type sete oppfyller en lignende funksjon, men brukeren av møblene vil bare føle seg komfortabel i en sittestilling hvis vi tar vare på slike funksjoner som:

  • høyden på seteposisjonen,
  • dypet av setet,
  • høyde og vinkel på ryggstøtten.
  • La oss se på dem igjen.

Hva er høyden på spisestolen?

Ideelt sett bør stolen være plassert 3 til 5 cm under knebøyningen til sittepersonen. For høyt et stolesete lar deg ikke lene seg på bunnen av kroppen på føttene, noe som unødvendig byr på de andre kroppsdelene. Det forårsaker også trykk på låret, noe som kan føre til lemkemiskemi manifestert av ubehagelig prikking. Omvendt vil en stol som er for lav, føre til dyp bøyning i hoftene som vil redusere lordose og til slutt føre til smerter i rygg.
Den beste høyden på stolen er den der sittebenets ben er bøyd i riktig vinkel, mens føttene er helt og komfortabelt hviler på gulvet. Billige Stoler - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Hvilken dybde på spisestolen?

Dybden på setet er også viktig. Den populære oppfatningen at et dypt sete alltid gir høy komfort er ikke sant. Setet for dypt forårsaker en betydelig belastning på ryggraden i lumbalområdet, som skyldes mangel på støtte av hele baksiden. I tilfelle av setet for grunt igjen, reduserer kontaktflaten på kroppsoverflaten (skinker og lår) med bakken (setet) trykket på utvalgte deler av kroppen, noe som forårsaker ubehag. Den optimale løsningen er å justere dybden på setet slik at forsiden av setet rager ut ca 1/3 av lårlengden ut av setet.

Hva er ryggstøtten til spisestuen?

Passende profilering av ryggstøtten bør muliggjøre å holde kroppen i en nøytral stilling, preget av minimal muskelspenning og naturlig kurs i ryggraden. Først da kan vi stole på den rette sittekomforten. Hvis vi pleier å velge møbler bare på grunn av deres estetikk - husk at stoler eller spisestoler må være både komfortable og stabile. Hvis designeren misproduserer dimensjonene og avstanden til elementene, og dermed plasseringen av tyngdepunktet - møbelen vil ikke være stabil, så det vil ikke være trygt.
Det som kan virke som et paradoks, er metoden for å fullføre ryggstøtten (profilert tre eller møbeltrekk) av sekundær betydning når det gjelder setekomfort. Når du velger materialet der stolene eller stolene ble laget, fokuserer vi hovedsakelig på om de passer inn i interiøret, samt visuell attraktivitet og kvalitet. Det er verdt å investere møbler laget hovedsakelig av motstandsdyktige og holdbare råvarer, for eksempel tre og naturlær, for da vil vi være sikre på at de vil tjene oss i lang tid. Det er også en duo som alltid vil forbli i mote. Når du velger materiale for polstring av sete og ryggstøtter, bør vi også være oppmerksom på motstanden mot flekker, enkel rengjøring og motstand mot mekanisk skade.
Hvis stolene vi kjøper, skal være i kjøkkenet permanent - la oss bestemme oss for modeller med en lettere struktur, mer mobil, fordi vi ofte vil flytte dem. Spisestoler i stuen eller i et eget rom kan være mer massive; der kan vi også erstatte dem med komfortable lenestoler som vanligvis ikke er på kjøkkenet.

Design spisestue

Retro stoler passer inn i interiøret dekorert i vintage stil. De tilpasser seg perfekt til utskrifter på polstrede møbler. Eller kanskje du foretrekker moderne interiørdesign? Moderne stoler er noe for deg! På Selly Home finner du mange eksempler på en god, modernistisk spisestue.

Stoler for de små

Når kan baby sitte i stol og mine foreldre er villige til å introdusere et ritual av familiemiddager i spisesalen. En stolt barn vil være mer sannsynlig å spise mens du sitter i egen stol. Men hvis spisebordet ikke passer til stolen - gi barnet ditt et sett bord og stoler til barn. Spisebord Stoler – Billige Stoler

 

pixel