Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Settebord

( mengde produkter: 24 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Settbord - intelligent innredning i hjemmet


Salongbord er iøynefallende møbler. Lave, selv om noen ganger ganske store benkeplater, inntar sjelden plasseringen av det mest utsatte utstyret. Så vi tok vare på deres universelle utseende. Takket være bruken av tidløse materialer og inspirasjon fra klassiske design, har vi laget møbler som passer til ethvert interiør: klassisk - komplementær, i moderne - gir litt orden. Et sett med to moderne salongbord i en minimalistisk, enkel form. Hvis du ikke trenger et mindre salongbord, kan du skjule det under et større. Settebord er en smart måte å spare plass.


Hvorfor kjøpe et billig sofabord?


Her stilles spørsmålet som tilsynelatende er enkelt, til og med banalt. Ser du imidlertid etter et svar, viser det seg at det ikke handler om interiørets utseende, eller om streng funksjonalitet, men om karakteren. Kaffebord er et sted hvor den hyggeligste aromaen sprer seg hver dag - aromaen av nybrygget kaffe. Dette stedet er rett og slett hyggelig, uansett når du sitter ved bordet.
Et hvitt salongbord kan erstatte en tradisjonell, men vanligvis stor benk, som mangler denne intime karakteren, som aldri vil være like privat som sofaen ved siden av bordet. Det er ikke mulig å etterligne karakteren som oppnås av et interiør der et enkelt salongbord settes inn.


Lite sofabord - et must for hver stue


Som allerede nevnt er benker og salongbord et oppsiktsvekkende element i hvert hjem, spesielt når det gjelder stue. Så det er verdt å investere i slike ting. Det er imidlertid også verdt å vite at kaffebenker og bord ikke bare er egnet for dette viktige rommet for hvile, men også for mange andre steder. Det er mennesker som plasserer salongbord på sitt eget soverom, for eksempel som ønsker å nyte sin favorittdrink i sengen, ofte rett etter å ha våknet. Det er mange slike mennesker i verden. Settbord for mer plass på rommet ditt.

pixel