Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Konsollbord eik

( mengde produkter: 2 )
Filter: farge

Konsollbord eik - hvilken du skal velge


Trebord og -konsoller av tre er praktiske møbler som, selv om de ligner, har et litt annet formål. Smalt konsollbord er et møbel vi kan bruke i gangen som et praktisk bord. Den vil også fungere i stuen, hvor vi kan bruke den til å vise dekorasjoner.Konsollene ser veldig bra ut i kombinasjon med speilet eller bildet som henger på dem.
Konsollbord eik brukes også på soverommet - praktiske skuffer og hyller lar deg oppbevare nyttige ting. En trekonsoll kan ha forskjellige former. Vårt tilbud inkluderer furu-, bøk- og eikekonsoller. De er dekket med olje, voks eller ugjennomsiktig lakk å velge mellom. Vi tilbyr også konsoller i forskjellige stiler. En moderne konsoll vil være perfekt for moderne, enkle arrangementer. En konsollbord hvit vil fungere i rom i provençalsk stil.
Et interessant forslag er konsoller i en rustikk stil - deres solide og massive konstruksjon refererer til den gamle, landlige estetikken. Uansett stil skal konsollen være funksjonell. Konsollen med skuffer og en hylle fungerer best.


Konsollbord svart - Funksjonelt og elegant


Konsollbord eik brukes vanligvis på soverommet. Dette kvinnelige møbelet skal se elegant ut. Bøyde ben, skallhåndtak, subtile utskjæringer - alt dette gir konsollen letthet. Trebord er utstyrt med speil og skuffer, noe som gjør dem funksjonelle og praktiske. Provencal hvite toalettbord ser vakkert ut. Sminkebordene og konsollene vi tilbyr er laget av massivtre med største omhu og aktsomhet. Takket være bruken av høykvalitetsmaterialer og moderne teknologier, er vi sikre på at vi gir deg et solid og holdbart møbel som vil vare i mange år. Det er også takket være den tidløse stilen - mote for trekonsoller og toalettbord vil aldri gå bort. Hvert av møblene vi tilbyr er unike og kun tilgjengelig i Mobler 24 -butikken.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel