Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Konsollbord metall

( mengde produkter: 7 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Smalt konsollbord - eleganse i hånden


Konsollbord metall er et møbel hvis navn taler for seg selv. Den minimalistiske designen med en hylle vil forskjønne enhver moderne stue, gang eller spisestue. Den moderne konsollen er på sin side inspirert av moderne italiensk design. Derfor er dens minimalistiske form med karakteristiske X-formede ben ferdig med en vakker topp laget av elegant tykt glass eller solid furu eller eik.
Samlingen av stilige sminkebord og moderne konsoller inneholder et bredt spekter av produkter, som hver representerer en unik stil. Takket være dem kan du enkelt endre stuer, spisestue eller soverom. Hvis du er interessert i noen av produktene, eller generelt trenger mer informasjon om konsoller og sminkebord, inviterer vi deg til å kontakte våre spesialister som vil gi deg råd om alle spørsmål.


Konsollbord hvit eller svart - finner du i tilbudet vårt


Svært ofte hender det at huset eller leiligheten mangler møbler som fungerer som et lite "stativ", og det kan ta verdifull plass å plassere et stort bord eller et massivt skap på dette stedet. I dette tilfellet er metallkonsoller fra butikken vår perfekte. Det er minimalistiske og samtidig ekstremt elegante møbler som kan brukes som base for dekorasjoner eller blomster, men de kan også tjene som salongbord eller sminkebord. I det store tilbudet i Mobler 24-butikken har vi konsollbord metal med glass, marmor eller tretopp. I tillegg kan møblene utstyres med skuffer eller tilleggsregimenter. I tillegg til den ekstraordinære funksjonaliteten, er alle metallkonsoller preget av en veldig elegant og elegant design som vil passe perfekt til alle typer interiørdesign. Alle elementer er laget med eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer fra materialer av høyeste kvalitet, og alt dette for å gi våre kunder de beste produktene som bare er tilgjengelige! Når du velger metallkonsoller fra vårt tilbud, fokuserer du på mange års erfaring og sofistikerte produksjonsmetoder.


Avlastningsbord med stil


Elskere av uvanlige ting vil absolutt være glade for å se neste forslag, som vi stolt presenterer. Dette er selvfølgelig metallsidebord av metall, som med utførelse av høy kvalitet, uomtvistelige nyttige og estetiske verdier vil fremheve ethvert interiør - uavhengig av hvilken stil som råder i det. Spesielt anbefalt for rom dekorert i New York-stil, moderne klassiker eller hamptons. Alle vil finne noe for seg selv fra katalogen over tilgjengelige modeller. Den konsollbord svart er det beste produktet for ethvert interiør. Elskere av rått glass og metall, så vel som folk som verdsetter den koselige varmen som kommer fra tilbehør i tre, vil finne en virkelig godbit for seg selv. Blant metallkonsoller finner vi ferdig med en glassplate: gjennomsiktig, så vel som farget og tre: laget av høy kvalitet og slitesterkt eik. Møbler med stoffbelegg er nytt. Lite konsollbord tilgjengelig i rund, firkantet og rektangulær form. Vi er overbevist om at alle vil finne noe perfekt for seg selv!

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel