Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Oppbevaring barnerom - oppbevaring under seng

( mengde produkter: 27 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Smart oppbevaring for et barnerom

Barnets rom skal være enkelt og funksjonelt, det skal være en oase av fred og harmoni slik at vår lille kan føle seg trygg i det. Dessverre har barna våre ofte så mange leker, bøker og andre dingser at det å opprettholde orden på rommene nesten er et under. Å holde seg på et barnerom er en oppgave som alle foreldre står overfor. Hvordan gjør du dette slik at lagringsplassen ikke dominerer barnets rom, mens du sørger for nok garderober, kommoder og oppbevarings kurver for å hjelpe til med å opprettholde orden, og barnets rom forblir munter og gjennomsiktig? Garderobeskap, kommoder, hyller, kurver og forskjellige typer containere er best egnet for oppbevaring i et barnerom. Det er faktisk ubestridt at barnets rom skal ha en garderobe - som den mest universelle lagringsplassen. Spesielt smakfull sminke oppbevaring anbefales for jenter - et flott sted for kosmetikk til de yngste - beskyttende leppestifter eller kremer med filter. Hvor er den beste måten å organisere lagring på barnerommet? Fortrinnsvis der de ikke vil ta verdifull plass å spille eller studere - det vil si at for eksempel oppbevaring under seng vil være et ideelt og ofte tilgjengelig i butikkens ide. Forsøk å ikke plassere høye garderober ved vinduet slik at de ikke blokkerer lyset. Og hva med å bade ender og andre som følger med pjokk under bading hver dag? Du vil skjule dem på en smart måte i oppbevaring bad, slik at du alltid vil ha dem på hånden.

Rommelig møbler - oppbevaring barnerom

Barnerommet skal ha de samme møblene som i voksenrommet - garderobe, seng med oppbevaring, stoler, hyller, bord med oppbevraing: dette er det absolutte grunnlaget. Du kan til og med finne benk med oppbevaring! Hele hemmeligheten ligger i valget av disse møblene. Du kan kjøpe en klassisk barneseng bestående av en ramme og en madrass, men du kan også legge på en seng med skuffer, som lett kan passe til alle utstoppede dyr. I stedet for flere stoler, er det bedre å velge sittebenk med oppbevaring. Eller kanskje det sosiale barnet ditt ofte bruker tid med venner? Så - hvis plassen på rommet hans ikke er begrenset - er det verdt å vurdere å kjøpe sofabord med oppbevaring. Planlegger du å henge et bilde på veggen på barnerommet? I stedet for den vanlige dekorasjonen, foreslår vi at du velger en hylle, f.eks. skyformet, som både vil dekorere rommet og være det perfekte stedet å lagre bøker. Hvis hvert møbel på ditt barns rom har flere skuffer, oppbevaringsrom og hyller, viser det seg at overskuddet av barns skatter slutter å være et problem.

Dekorativ kurv oppbevaring

I hverdagsbestilling fungerer ting alle containere og puff med oppbevaring som du om kvelden raskt kan samle alle små gjenstandene. I tillegg vil slike kurver også gjøre det lettere å rengjøre - det er lettere å trekke ut flere kurver og støvsuge gulvet, enn å overføre hver gjenstand hver for seg. Morsomme, fargerike containere har en fordel enda mer - det er mer sannsynlig at barn renser seg når de har til oppgave å kaste leker i boksen i form av hodet til en Lego-fyr eller deres favorittdyr. Hvis gulvet på ditt barns rom ikke passer til en annen kurv, kan du kontakte en leketøyarrangør. Denne løsningen er ikke bare veldig praktisk, men også ekstremt estetisk. Forsøk å holde alle kurver og containere i en lignende stil, overflødig farger og mønstre er ikke gunstig for barnet.

pixel