Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skrivebord & Barnebord

( mengde produkter: 36 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Filter: farge
PRIS
-

Skrivebord barn - hvor skal du begynne?

Hvordan velge et skrivebord for et barn og en student? Vi foreslår hvilke mål og høyde som skal ha skrivebord til barn. Les hvilken modell du skal velge før du planlegger shopping!

Skrivebord barnerom er et svært viktig problem. Det viktigste møbelet, hvor barnet vil tilbringe mesteparten av sin tid i rommet, er et skrivebord. Innstilling av skrivebordet i et barns rom skal gi tilgang til sollys - barnet, som gjør leksene sine, kan ikke dekke lyset. Vår guide vil også fortelle deg hvorfor du bør velge alternativet barneseng med skrivebord. Det er best å ha et skrivebord for et barn som vender mot vinduet eller siden. For barn er skrivebordene komfortable, hvis topp kan settes i en vinkel på 30 grader - optimal for manuell skriving og tegning. Også viktige er skuffer, hyller og hjelpere som kan monteres i nærheten av pulten, avhengig av alder og behov for barnet. Hvordan velge en stol til pulten for et barn? Det beste er høydejusterbare stoler, som vokser med barnet, gir ham de rette forholdene for arbeid og lek gjennom hele grunnskolen. Stolen bør være stabil og unngå å svinge på stolen. Våre forslag finner du her. En viktig funksjon av pulten er dens kapasitet - skrivebord med skuffer vil gjøre din benkeplate alltid i orden. Det er også en god ide å kjøpe ekstra innredning - våre forslag kan bli funnet her.

Det viktigste er alltid den individuelle justeringen av pulten til brukeren, så la oss ikke bli styrt av standarddimensjonene, og la oss sjekke i praksis hva som vil være best. Det er viktig å sitte ved skrivebordet med riktig holdning (rett bak, hender hviler fritt på toppen og ben mot gulvet), både vinkelen mellom skulderen og underarmen og vinkelen mellom underbenet og kalven hadde rett vinkler - ellers vil vi trette, og ryggraden, spesielt i lumbalregionen, vil være svært anstrengt. Smalt skrivebord vil fungere for pjokk, men gjennom årene blir det for lite. Den mest funksjonelle vil være et skrivebord med justerbar bordhøyde. Ved et barn vil det vokse med det, og i en voksen person vil det tillate endring og den ergonomiske justeringen av pulten under bruk. Skrivebord Barn - sjekk SH tilbud!

Hvordan velge et skrivebord: høyde skrivebord

Hvordan velger du et skrivebord slik at benkeplaten er et behagelig sted å jobbe? Skrivebord høyde er et svært viktig problem, noe som har betydelig innvirkning på brukernes komfort. Når det gjelder størrelsen på benkeplaten, la oss først tilpasse den til plassen vi har. Husk at det ikke alltid desto større skrivebordet er, jo bedre er arbeidets komfort. Det er også rekkevidden av våre hender som definerer dens dimensjoner - i tilfelle av en voksen er den ca 80 cm, noe som resulterer i en populær dimensjon av bordplaten 80x180 cm. Takket være denne størrelsen på møbler, trenger vi ikke å stå opp fra stolen for å nå noe.

Begrenset plass er ikke et problem - vegghengt skrivebord

Hvis du er begrenset av plass - velg en nyskapende. Dette uoppdagede, lite skrivebord vil overraske deg med funksjonaliteten. Når du ikke bruker møblene, kan du enkelt kaste den til veggen - takket være dette vil pulten ikke ta bort plassen din. Et godt alternativ er også å kjøpe et smalt skrivebord i et sett med en tilsvarende hylle. Den brukbare plassen på hyllen vil belønne oss med mangel på skuffer / skap i pulten. Hvis du liker mindre modeller, men du liker ikke rot på bordplaten - sjekk skrivebord med hyller. En annen god idé vil være

Køyeseng med skrivebord - praktisk og modern

Seng med skrivebord gjør at ledig plass kan brukes til maksimum. I tillegg imponerer moderne forslag også med deres utseende. Utformingen av en gitt modell påvirkes ikke bare av fargen og stilen der møblene ble opprettholdt, men også av materialet som den ble laget av. Eller du kan også møte stablede modeller fra halvhøy seng med skrivebord - dette alternativet vil være drømmen om et eneste barn.

Skrivebord design - Hvilken stil å velge?

Med vår guide får du vite et interessant skrivebord inspirasjon. Retro skrivebord noe for de som drømmer om et stort trebord, høyglanset lakkert. Et slikt skrivebord ser bra ut i boliger hvor retro og vintage estetikk regjerer. Uvanlige, sjeldne antikke skrivebord fra begynnelsen av det 19. og 20. århundre - antikk skrivebord. Hvis du er en samler av gamle møbler og ønsker å legge til antikke skrivebord i samlingen din, som deltok i mange arrangementer, vil disse modellene sikkert appellere til deg. Billig skrivebord - Sjekk Mobler 24 -tilbudet!

Hvilket materiale og farge vil være perfekt for deg?

La oss starte med universelle, nøytrale nyanser. I denne kategorien utvilsomt skrivebordet eik regjerer - trefarger passer nesten alle arrangementer. Hvitt skrivebord er en annen favoritt hos våre kunder. Hvit er en flott base for andre, mer intense farger. Sort skrivebord er et godt tilbud for menn. Svart skrivebord anbefales for lyse interiør - takket være dette vil du skape en fasjonabel, sterk kontrast. Bygg et mannlig interiør med oss.

Hvor kjøpe skrivebord

Svaret er enkel - Mobler24 er et sted hvor du finner et skrivebord av drømmene dine! Kjøp skrivebord for mange år - billig og holdbar. 

pixel