Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hengekøyer

( mengde produkter: 6 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hengekøye med stativ

Hagehengekøye var forbundet med absolutt avslapning og lykksalig tid brukt i naturen. Og veldig bra! Uansett om det er en frittliggende hengekøye eller det skal henges, for eksempel på et tre - det har alltid en lett konstruksjon og intim karakter.

Hengekøye med myggnetting

Trehengekøye til hagen - med en stiv struktur og tilgjengelig med stativ - kan også stå på verandaen. Du trenger ikke å fikse det permanent, så vi har friheten til å flytte den til forskjellige steder. Vanligvis inneholder settet en tykk pute, noe som betydelig øker komforten til hvile. Men liggeunderlag hengekøye eller en streng med en pol trenger et spesielt sted å henge det - på balkongen, terrassen eller mellom trærne. Noen modeller er imidlertid tilgjengelige med en ramme, noe som eliminerer behovet for riktig forberedt plass. Kule Hengekøyer - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Sove i hengekøye er en god ide

Hengekøyene vi har tilbud er delt inn i flere grunnleggende grupper. En meksikansk (eller colombiansk) hengekøye er populær. Den flerfarget og materielle overflaten er sammenflettet med strenger. Dette er en hengende hengekøye som kan plasseres på et stativ. I motsetning er den brasilianske modellen virkelig en swing-hengekøye. Den inneholder et klutark og en stang, som hele kan henges under et tak eller et tre. Sittende naturen til et slikt design gjør det til en slags hengekøyestol, som også fungerer som en del av et møblert sett på terrassen, og til og med et stykke hjemmemøbler.

Hengekøye på stativ

Emnet ble diskutert mer detaljert i veiledningen for å kjøpe en hengekøye. En hage eller rom hengekøye er en struktur som ikke alltid er ment for en person. Noen produkter har karakteren til en dobbel - perfekt for et par. Ellers vil også en modell for et barn bli utformet, som skal bygges på en slik måte at utilsiktet faller ut. Hengekøyer Stativ - finn den perfekte modellen med mobler24!

Stor hengekøye i stil

Nettbutikken mobler24 er det beste stedet hvor du kan kjøpe hengekøyer. Vi tilbyr billige hengekøyer fra produsenten, som eksklusive og moderne produkter. Her finner du både små og store hengekøyer, vi tilbyr også skreddersydde produkter. For å gjøre det beste valget, før du kjøper, se bilder og kundeanmeldelser. På mobler24 finner du ferdige produkter for din hage, terrasse og tomt. For å legge til rette for installasjonen, gir vi håndboken i en pdf-fil på vår nettside. Vi tilbyr alltid de beste prisene. Sjekk kampanjer og salg og kjøp i flere rater!

 

pixel