Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Reolsystemer

( mengde produkter: 2 )
Filter: farge

Reolsystemer - perfekt for kontoret

mobler24 racks er preget av stabilitet og holdbarhet. De er en profesjonell og økonomisk løsning for maksimal utnyttelse av plass i ethvert arkiv. Stativene er optimalisert for arkivering av filbindere. Hyllebærere er utstyrt med føtter med mulighet for forankring til gulvet. Hyllene kan justeres i intervaller på 25 mm. Alle hyller inneholder et sentralt stopp. Billige Reolsystemer - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

De kan settes inn i rekker ved hjelp av ett grunnleggende og ubegrenset antall ekstra rack.

Billige reolsystemer

Til tilhenger av tradisjonelt designede kontormøbler må vi tilby en svært allsidig, solidt produsert reolsystemer stål , som er perfekt for både kontorlokaler og hjemmekontorer. Hvert skap som vi tilbyr er en kombinasjon av attraktivt utseende, fasjonable farger, enkel rengjøring og lave priser. Tilgjengelige stativer vil sikkert møte forventningene til kunder som legger på god kvalitet, slitesterk og moderne kontormøbler. For produksjon ble det brukt en laminat av god kvalitet, som er ekstremt motstandsdyktig mot riper, høy temperatur og fuktighet. Takket være dette, fungerer kontormøbler i vår butikk perfekt under alle forhold. ABS-kantene som brukes i stativene sikrer ikke bare møbelens estetiske finish, men også deres slagfasthet. Reolsystemer Lagersalg - finn den perfekte modellen med mobler24!

Reolsystemer lagersalg

På mobler24 finner du et bredt spekter av systemhyller. Ikke vent, dra nytte av kampanjen for de siste delene av hyllemodeller. Velkommen!

 

pixel