Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Nattbord Inspirasjon - Nattbord Design

( mengde produkter: 49 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Filter: farge
PRIS
-

Finn de perfekte kule nattbord

På soverommet kan nattbord ha stor betydning. På disse uklare mebelkachene kan du sette en sengelampe, et glass vann, medisiner eller en bok å lese. Og symmetrisk arrangert på begge sider av sengen ser stilig ut og aldri gå ut av mote. Se hvordan billig nattbord kan forandre soverommet ditt.

Når du kjøper sengekabiner, bør du være oppmerksom på at høyden var omtrent 15 cm mer enn madrassens høyde - det er lett å nå for de tingene som ligger på den. Avhengig av mengden lagringsplass, kan du velge skap med samme topp og en skuff eller fullt innbygget - i små rom, er hver ekstra hylle viktig.

Og hva er fordelene med nattbordskap? De er primært funksjonelle, de er en ekstra, privat "safe box" for det mest essensielle tilbehøret. Har de feil? Absolutt ikke hvert soverom vil passe, spesielt når rommet er lite.

Du finner Story nattbord  HER

Nattbord vegghengt - et uvanlig møbel

Nattbordet festet til veggen er et trend de siste årene. Denne løsningen er hovedsakelig foreslått for folk som verdsetter ordren veldig mye. Veggskap gjør det mulig å rense hjemmet ditt komfortabelt uten å måtte flytte møbler. Hengende nattbord vil ikke ødelegge veggen - det er vanligvis montert på sengens hode. I tillegg ser de veldig imponerende ut - bordet "levitating" er et uvanlig syn. Billig Nattbord - Sjekk Mobler 24-tilbudet! På markedet finner du mange sett med sengegavl med nattbord.

Du finner Marco nattbord  HER

Nattbord i en unik stil.

Å ha en spesiell interiørdesign, verdsettende håndverk, de nyeste trendene og godt utformede elementene, vil vi kunne velge et møbel som vellykket vil oppfylle nattbordets rolle, og vil også nyte øynene hver dag. Det er verdt å se på loppemarkedene for verdifulle prøver, unobvious avføring, stiger og trunker, som vil vise seg som en morgen- og kveldshjelp i soverommet vårt. Små nattbord som du lager selv vil være unikt og spesielt. Å jobbe!

Du finner Monteal nattbord  HER

Farge, materiale, størrelse - nattbord inspirasjon

Nattbord design består av mange faktorer - hovedrollen er spilt av farge. Nattbord eik - valg av klassikere fans, men ikke bare. Den magiske av treimitasjon ligger i det faktum at denne fargen fungerer i både klassisk interiør og moderne - et spørsmål om detalj. Svart nattbord er en favoritt av den mannlige gruppen. Herrer som ham av hensyn til universalitet - svart, akkurat som hvitt, ser bra ut i en duet med nesten hvilken som helst annen farge. Lite nattbord i svart farge vil være et perfekt supplement til mannlig asyl. Nattbord hvit er fargen oftest valgt av par. Gjennom årene har han også blitt godkjent av damene - hans universelle farge fungerer i selskap med alle farger. Høyt nattbord er en god ide for bokseierenes eiere - disse høye sengene vil fungere bra i en duett med slanke, høye nattbord. Retro nattbord vil møte forventningene til vintage stil beundrere. De kombinerer vanligvis sterke farger med imitertre. Rundt nattbord, i sin tur, arbeider i selskap med dameklærer, ofte plassert i soverommet. De på ludwik-beina vil legge til en delikat, subtil klasse i ditt indre, og vil huske minnet om den en gang fasjonable provencen. Også bemerkelsesverdig er marmor nattbord - perfekt for interiøret i glamour stil. Design Nattbord 4 deg! Tumbler trenden for detaljer fra marmor eller dens imitasjoner har permanent kommet inn i våre hjem. Et moderne nattbord med en enkel form er et eksempel på at god design ikke trenger å være komplisert og bare smart.

Du finner Linda nattbord  HER

Selly Home - nattbord salg

Det rike tilbudet til Mobler24 inkluderer alle slags nattbord. Takket være filtre kan du enkelt finne et nattbord du drømmer om. 

 

pixel