Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Polstrede paneler

( mengde produkter: 118 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Veggpaneler

Vet du ikke hvordan du endrer utseendet på de fire veggene dine? Velg veggpaneler! Dette er den siste trenden innen veggdekorasjon, bestående av enkelt- eller flerfargede moduler som lar deg lage uvanlige farger og geometriske komposisjoner. De er laget av MDF møbelplate, skumfylling og stoff som brukes i polstrede møbler. I tillegg er de veldig enkle å installere, fordi de ikke krever spesialverktøy, men bare lim eller et spesielt monteringstape, slik at du raskt og enkelt kan endre utseendet på rommene i hjemmet ditt.

 

Veggpaneler - en original måte å dekorere veggene på

Bakgrunnsbilder og maling er de mest valgte veggbehandlingsmetodene i moderne leiligheter. Hvis du bryr deg om det originale interiøret, velger du en ekstraordinær løsning - veggpaneler. Disse produktene kan brukes på utvalgte veggfragmenter for å understreke plassen på en interessant måte. Panelene vil også brukes til å beskytte overflaten mot smuss.

Veggpaneler er myke å ta på og holdbare på samme tid. De er perfekte for soverom - de kan monteres over sengen, der de skal fungere som nakkestøtte. De er også perfekte for gangen. Du kan montere dem over setet. Ved å velge samme farge på benkepolstringen og veggbehandlingen, vil du skape et sammenhengende design av gangen. Veggpaneler er også egnet for et barnerom, rett over barnesengen.

 

Funksjoner av veggpaneler

I tillegg til sin dekorative funksjon, utfører veggpaneler også andre funksjoner. Akustikk er også viktig. Panelene absorberer lyder, eliminerer støy og lar deg dempe rommene, noe som er veldig viktig for innbyggerne i boligblokker og flerfamiliebygninger. Naboen er for høy? Kan du høre for mye gjennom veggen? Veggpaneler er den perfekte løsningen på slike problemer. Panelene demper også lyder utvendig (f.eks. trafikk), slik at du kan sove godt.

Panelene vil fungere som ryggstøtte eller nakkestøtte, de er perfekte for å lese en bok eller se på TV. Veggpaneler vil også være nyttige som støtte for en benk uten rygg. Beskyttelsesfunksjonen er også viktig. I barnerom er en myk vegg et viktig sikkerhetselement. Du kan bruke veggpaneler for å sikre siden og baksiden av sengen, slik at barn ikke slo veggen mens de sover. Veggpanelene forhindrer også at barn maler vegger.

 

Veggpaneler - hvordan velge?

Når du velger veggpaneler, fokuser du først og fremst på kvaliteten på utførelsen og vær oppmerksom på materialene de er laget av. Gode ​​paneler er nøye utrettet, laget av ufarlige materialer. Slike paneler er fine, holdbare, men også smussbestandige. Det riktige stoffet vil beholde sin opprinnelige farge i lang tid og vil ikke falme under påvirkning av sollys.

Vi tilbyr veggpaneler i mange farger og størrelser. Du kan bruke mørkeblå modeller i et romslig soverom - de vil se effektive ut og skape en ensfarget overflate, men de vil også se bra ut i kombinasjon med svarte elementer.

Hvis du vil lyse opp interiøret, velger du modeller i gult og turkis. Overflaten laget av dem vil diversifisere plassen i dempede farger. Gul og blå er fargene som vil fungere godt på gangen. Naturlig lys opplyser vanligvis ikke på rommet, så det er verdt å bruke elementer som vil gjøre interiøret litt lysere.

Foretrekker du rolige arrangementer, for eksempel i skandinavisk stil? Velg grå veggpaneler som kan kombineres med grafittfarger. Denne løsningen vil fungere i arrangementer inspirert av stilen i Nord -Europa, men også i minimalistiske rom. De dempede fargene vil også fungere godt i små rom, f.eks. på et soverom. Veggpaneler vil forandre hjemmet ditt! Takket være det store antallet farger kan det gjøres på utallige måter og skape unike arrangementer som bare passer til ditt rom.

 

pixel